Fungerar hotmail ?


Working mama i restaurangen på resorten i eftermiddag. 

Phuket kl. 22.10 onsdag kväll.

Jag sitter fortfarande och jobbar för fullt så jag återkommer med ett inlägg om vår dag senare. Vill bara checka om ni som har hotmail kommer in? Jag har försökt att logga in på min hotmail typ 159 gånger men lyckas inte…. så – ville bara checka om det bara är jag ? eller om det är något tekniskt avbrott ?

Uppdatering ! NU fungerar hotmail här. HURRA !!! då ska jag slänga iväg några jobbmejl och sen bloggar jag vidare innan jag somnar (är sååå trött….zzz… ).

Njut dagen !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Fungerar hotmail ?”

 1. Tina says:

  For mig funkar det bra. Hoppas att det funkar snart for dig >)

 2. Angelica says:
  2009-01-21 @ 16:21:15

  Postat av: Angelica

  Fungerar för mig i skrivande stund. Har varit in flera gånger idag och de har fungerat varje gång. Hoppas du hittar felet! Fortsatt trevlig kväll.

 3. Anonymous says:

  Hej, svara gärna på min fråga på bloggen. Titta gärna runt och kom med förslag på vad du vill veta om bloggdesign. http://paulinaholmgren.blogg.se

 4. Sofia says:

  Blir det någon bloggträff eller ses vi kanske på Nai Harn imorgon? 🙂

  Godnatt 🙂

 5. Agneta says:

  Så lustigt….precis när du skrev dina rader till bloggen fick jag ett samtal från sonen som är nere i Patong, han ringde vid tio-tiden på kvällen. Han och sambon är sååå nöjda med sin Thailandsvistelse och njuter i fulla drag. Precis som du gör,som är dig så välunnat – och vad roligt att din mamma är med några veckor där nere! Då förstår jag att hon rår om Johanna så mycket hon kan, synd att ni bor så långt ifrån varandra.

  Kram

 6. Anonymous says:

  Vi VET att du också kan jobba som alla andra Anna-Stina!

 7. Fortfarande inget regn ser jag;)

 8. S says:

  åh vad ni verkar ha det bra

  e så avis;)

 9. Anna says:

  Gud vad härligt de ser ut. Vill med ha sol och varmt, synd att Thailand ligger så långt bort=) Jag får nöja mig med att titta på Thailand ikväll på semstersvenskar på tv4 hihi…Hoppas att ni får en toppen tid där nere och njut.

 10. Vad är det för en dator? Riktigt fin i alla fall!

 11. Anonymous says:

  Somliga har det bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *