FYLL EN PICKNICK KORG!

Allmänt Gavetips / presenttips! Sommarpresent tips!

Men alltså det här måste vara årets längsta söndag…. men det är lördag! och klockan är bara strax efter 19….  Det märks att jag är sååå trött…zzz… alltså hjälp. Jag kan somna sittande, stående, gående typ… ha, ha.  I natt sover jag uppe i sängen alltså. That´s for sure!  Och snacka om att vi har ett riktigt höstrusk utanför fönsten. Det blåser så mycket att mitt älskade körsbärsträd blåst sönder och knäckts… snyft!!!  Hoppas, hoppas att det går att rädda på något mirakulöst sätt.

Vi girls ska strax sätta oss och se en film men först vill jag tipsa er om ytterligare ett sommarpresent tips! 🙂

Fyll en picknick korg med allt goodies som din vän tycker om!  Det gjorde jag till min bästa vän då vi var i Oslo (hade med mig denna då vi var hem till henne på middag så det blev en kombinerad gå-bort-present (bubblet) och sommarpresent: picknick korgen).  I korgen (som kostar 99kr hos Lagerhaus) hittar du min väns favoritgodis (som jag lagt i en celofanpåse och knytit den rosa rosetten runt), tidningen mama, en beachtowel från By Malina x Lindex kollektionen, en drickflaska från Lagerhaus och ett gott bubbel. Allt man kan önska sig! 

Runt flaskan fäste jag ett personligt kort + en blomma. Perfekt gå-bort-present.

Njuuut din kväll! 🙂

Kategori: Allmänt, Gavetips / presenttips!, Sommarpresent tips! | 4 Comments

4 responses to “FYLL EN PICKNICK KORG!”

 1. Emma says:

  Åh dina tips alltså. Man blir ju så glad. Så fint. Ska lägga på minnet och köpa och ge bort. Tack! Kram

  • Åh tusen miljoner TACK för underbar feedback och fina ord Emma! Nu gjorde du min dag här! 🙂 Jag blir sååå glad när jag läser att du blir glad av mina tips!!! Det är det bästa jag kan få höra!

   Önskar dig en underbart skön söndag fylld av feelgood! Kram! 🙂

 2. Fia says:

  Vilka dyra ”gå-bort-presenter”/gåvor! Du är väldigt bra på att ordna och ge till andra. Men får du några själv någon gång? Trevlig sommar!

 3. Frida Prydz says:

  Alltså den där picknickkorgen med det där innehållet är ju nästan värt att dö för! Du är så otroligt givmild och det är en fantastisk egenskap, du förgyller verkligen din omgivning och får dem att känna sig speciella <3

  Till Stellas pedagoger köpte jag också den där söta picknickkorgen men jag fyllde den med choklad, godis, en hamamhandduk, fransk lemonad, muggar med sugrör och en pocketbok. Väldigt uppskattat!

  Jag måste nog faktiskt köpa några fler korgar så att jag har på lager för det är verkligen en bra sak att ge bort och funkar verkligen för alla! Plus att jag vill ha en själv också, haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *