FYLLD AV HÄRLIG ENERGI !

Happy new week mina kära bloggvänner ! 

Att få starta 1:a veckan i Maj månad med magisk energi efter underbara Oslo dagar är inget annat än helt fantastiskt!!! Jag är så otroligt glad och tacksam över att vi reste iväg så spontant för den här helgen behövde vi både jag och Johanna.  Vi kom fram sent fredag kväll och reste hem igen igår förmiddag  så det blev ett ovanligt kort besök men vi utnyttjade tiden och känner att vi fick gjort massor! och framförallt, och viktigast av allt, så fick vi värdefull tid tillsammans med bästa vänner.

Jag ska lasta ner bilder idag så att jag kan bjuda på ett härligt bildregn men först måste jag ta tag i en del to do´s här. Vi hade bilen på verkstaden hela förra veckan så jag ligger efter med en del… för mycket kan man få gjort med cykel men inte allt.. och nu då snön har smält undan så mycket (men vi har fortfarande massor kvar!) så dök plötsligt 3 stora julgranar upp! varav en med belysningen igång! (crazy!) så bäst att pressa in dom i bilen och köra iväg till återvinningen för OK att julen kan vara till påsk men knappast till midsommar… Där går t.o.m. min gräns! Ha, ha.  🙂

Och du – missa inte att det är -50% på ALLA magasin & tidningar hos Pressbyrån idag eftersom det är Pressfrihetensdag. Det blir dagens tips från mig till dig ! Och tips 2: idag kan vi frossa i FAB AMAZING outfits från nattens MET-Gala i New York. Min favorit av de jag sett på so far ? Blake Lively !!!

 

Vi njöt en sååå härlig dag på Aker Brygge igår och alltså har ni sett hur lång Johanna blivit?!? Snart länge än mig! bara 7 cm som saknas….  Här har jag på mig en favorit klänning från Stella Nova och J har på sig en ny super fin strikkejakke som hon shoppade på Follestad.

Och på tal om att det är en dag då vi kan frossa i lovely outfits…  Det här var min “helgens”! Jag invigde ny klänning från norska By TiMo som jag matchade med mina favorit stövlar och Chloé väska.

 

Önskar dig en magisk start på veckan och hoppas att du är fylld av energi efter helgen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

57
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “FYLLD AV HÄRLIG ENERGI !”

 1. viktoria-pinkpastry says:

  Kommenterar för sällan men du piggar upp så! Så fina ni va och härligt att läsa, längtar efter att få se bilderna! va rädd om dig du är bäst! Stor kram

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över att “se” dig! :). Tusen 1000 miljoner TACK för helt fantastiskt fina ord och magisk feedback . Nu gjorde du verkligen min dag ska du veta!

   Önskar dig en underbar dag fylld av härlig feelgood! Stor tacksam kram! 🙂

 2. Tina says:

  Oj vad våra ungdomar växer! Jag är plötsligt kortast i familjen med mina 170 cm, båda tonåringarna (en av varje ) är ikapp och förbi. Det är helt galet!
  Det låter härligt med en Oslo-helg, jag har inte varit där sen min ungdoms glada dagar, men tar nog med familjen dit en sväng till sommaren!

  • gizmolina says:

   Ja det är när de växer som vi inser att åren rusar fram så det gäller att stoppa upp och njuta … ! 🙂 Och jag tycker absolut att du ska ta med dig familjen till Oslo i sommar. Ni kommer att få fantastiska dagar !

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 3. Hulda says:

  Såååå himla fin klänning, du stråååålar.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack ! Nu blev jag glad ! 🙂

   Önskar dig en underbar dag fylld av feelgood ! Kram!

 4. Therese says:

  Kanske känslig fråga men då undviker du helt enkelt att svara 🙂 jag tänker ofta på den vännine som ”gjorde slut” med dig när ni flyttade till Luleå, är det fortfarande så och vad var orsaken till det?
  Har så svårt att se att dina vänner inte skulle känna sig värdefulla då du förmedlar sån otrolig värme här och som du skriver om dom blir man ju verkligen rörd som utomstående. Tack för en härlig feelgood oas men dela den gärna lite oftare snart igen (när allt känns lättare) 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner tack för fantastiskt fina ord och komplimang. Åh nu blev jag verkligen rörd… så otroligt snällt av dig att skriva så fint ! You made my day!!! 🙂

   Sen tänker jag också väldigt ofta på den vän som “gjorde slut” med mig och min familj då vi flyttade upp till Luleå. Det är en av mitt livs största sorger och en händelse som verkligen har påverkat mig.

   Vi hade känt varandra sedan vi var små, min mamma hade en relation med hennes pappa under några år, min JiG blev väldigt bra vän med hennes mann, vi såg våra barn som “kusiner” och hennes 3 döttrar var bästa vänner med Johanna så det blev inte bara en sorg för mig då hon “gjorde slut”, det blev en omställning för oss alla och väldigt speciellt för Johanna som plötsligt skulle möta de tjejerna på sin skola här i Luleå varje dag . Det var ingen lätt sak att förklara för en 9-åring att de inte var våra vänner längre. Uff, det har varit, och är väldigt tufft och inget jag önskar att min dotter skulle behöva uppleva.

   Så ja, det är fortfarande så och jag har tyvärr aldrig fått någon förklaring till varför hon valde att bryta med mig och min familj. Jag har bjudit in till att ses , eftersom jag känner att jag förtjänar en förklaring, men hon svarade att hon inte har något intresse i att träffa mig och prata om det.

   Det känns otroligt trist att det blev så här och det har absolut påverkat vår Luleå flytt eftersom den startade med något så oväntat och tråkigt. Men livet går vidare och jag är så tacksam över de nära bästa vänner som jag har i mitt liv idag. En tråkig “biverkning” för mig är dock att jag inte vågar släppa någon in på livet på samma sätt längre. Jag öppnar inte upp inför nya vänner så som jag gjort tidigare för jag har hela tiden en tanke om att de kanske försvinner …

   Det blev ett långt svar på en känslig fråga eftersom det är en känslig sak. Och tack igen för fina ord. Jag är så tacksam över att jag har så många fina bloggvänner !

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare ! Kram! 🙂

 5. Elin says:

  Kjolen fra byTimo er kjempefin. Må ta meg en tur innom butikken idag på vei hjem fra jobb 🙂
  Takk for inspirasjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *