G.I.R.L.P.O.W.E.R.!

 

Happy new week sweeties!

Jag kickar igång den nya bloggveckan med att skicka er massor av girlpower-energi!!! Sträck på dig, le mot världen, gör ett moodboard som inspirerar, skriv ner en önskelista på vad du vill ha gjort 2011,  dela ut kramar, var nöjd över dig själv och kom ihåg att du är fantastisk!  🙂  För extra pepp: lyssna på den HÄR  låten framförd av Carola. She´s a star!

Nu kööör vi girls!  🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “G.I.R.L.P.O.W.E.R.!”

 1. Hilde says:

  Herlig start på en mandag 🙂 klem til deg, Hilde.

 2. Härliga energier du ger ut!

  kram CC

 3. Linda says:

  Takk for den deilige energiboosten jeg fikk da jeg åpnet bloggen din i dag, vakre Anna-Stina! Jeg frysninger over hele kroppen og er klar for en ny fab uke! Ønsker deg det samme! Stor klem Linda

 4. Helt underbart. Ska köra på allt det där idag!

 5. Det tackar vi för!
  Åh vad längesedan det var jag hörde av mig här, men jag har tittat in, det har jag. Nu är vi äntligen tillbaka i vardagen igen och det känns skönt. Fast, barnen är lediga en vecka till, men det går på rätt håll i alla fall. Och det ska bli härligt med en hel höst framför sig, mera ljus och mera skog, frisk luft och soliga dagar. Hösten är allt bra fin.
  Hoppas att du får en härlig måndag och att det går så bra det kan. Föresten, en lite nyfiken fråga, men när flyttar ni?
  KRAM Lotta

 6. Christina says:

  Din positiva livsinställning smittar verkligen av sig. Skönt att titta in här efter första arbetsdagen.
  Kram

 7. Linda says:

  Tack för detta korta och väldigt fina inlägg. Det gav mig energi och inspiration 🙂
  KRAM!

 8. Maria says:

  Hej!

  Ja, nog för att jag skulle illustrera girlpower med en annan sorts bild…. Nakna tjejer i lårhöga svarta stövlar är inte en bild som jag vill att min tonårsdotter är bilden av girlpower och inte kan jag identifiera mig med den bilden heller.

  Tack för en i övrigt trevlig blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *