G.L.A.D. PÅSK!!!

G.L.A.D. P.Å.S.K. mina kära bloggvänner! 

Åh nu hoppas jag verkligen att du njuuuuter de skönaste påskdagarna fyllda av härligt maxad feelgood, solsken, lyckliga stunder och positiv energi!!!

Själv har jag precis börjat landa efter ett fantastiskt kul påsk uppdrag! Det “hemliga” uppdraget som jag skrev att jag var upptagen med. Jag är ju som ni vet med i styrelsen i en förening på J´s skola som heter Nya Läroverkets Vänner och ni kommer nog ihåg att jag & Johanna packade 720 godispåsar till Halloween?! Well, we did it again!!!  Vi har packat 720 st påsk-godis-påsar så det har varit DEN “godis fabriken” här hemma med godis precis överallt. Ha, ha.  Och sen delade vi ut påsarna i onsdags till samtliga elever på Nya Läroverkets 2 skolor i stan: Bergviken (där J går) + Bergnäset och alltså det var ju bara såååå KUL!!! Nej men alltså känslan när man ser att man gör många glada är verkligen den allra, allra b.ä.s.t.a. !

Och p.g.a. det rådande pandemi läget så kunde inte vi föräldrar springa runt i klasserna så Johanna hoppade in och var den finaste Easter Bunny jag någonsin sett !  Alltså att ta på sig dräkten och gå runt och dela ut godis i 4 timmar till att från förskoleklass och upp till 9:e klass, inklusive sin egen 8:e klass, är verkligen såååå imponerade! Johanna alltså… så otroligt modig, trygg i sig själv, omtänksam och ja, helt fantastisk som gör en sån här grej ! Och det var så kul för vi lurade hennes klasskompisar med att hon var hemma sjuk så – på väg till skolan stoppade vi på Luleå Energi Arena där hennes klass hade idrott också sprang hon in i idrottshallen i klädd påsk-hare dräkten,  sprang ett varv, vinkade och gick igen och alla bara “VAD var det där?!?” ha, ha. Sen dök hon upp igen i klassen för att dela ut påsarna och då sa jag bara att det var såååå trist att Johanna missar detta eftersom hon är hemma… Några i klassen bara “yeah right?!”, men jag stod på mig så några blev nog faktiskt lite tveksamma trots allt så ja, väldigt kul var det!

Jag var med Johanna runt eftersom en “maskot” inte pratar så jag skötte snacket och sen, då vi var klara med båda skolorna, så gick J till skolan i dräkten för att ta av sig den inför klassen så ja, det blev verkligen en sååå kul onsdag på alla sätt! Och sen var vi helt slut…  Oh my, igår kändes det som att jag vaknade från en sån där fest som pågått till kl. 05…  ha, ha.

Så – detta förklarar min frånvaro här för all övrig tid, då jag inte packat godispåsar, så har jag fixat ärenden inför påsken åt oss, mamma, pappa, gjort huset klart för påsklov och skottat snö på terrassen. Mitt mål var att terrassen skulle vara 100% snöfri då påsken gjorde sin entré och igår, tidigt på morgonen, kom jag i mål. Alltså såååå skönt ! så nu kan vi njuta påskhelgen ute på en snöfri terrass. Åh den härligaste känslan!!! 🙂

På väg till skolan i onsdags… Alltså de vi mötte på vägen… Ha, ha.  Dräkten var verkligen succé! 

 

jag har så klart många fler  bilder att visa er så uppdaterar med de lite senare

 

Önskar dig den skönaste långfredagen fylld av härlig avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

106
Kategori: Allmänt, Påsken 2021 | 9 Comments

9 responses to “G.L.A.D. PÅSK!!!”

 1. Tina says:

  Vad roligt! Ett o-ombett tips, vi sopar, skottar altanen (ca 100kvm) vid varje snöfall hemma hos oss. Så första dagen solen sen värmer är den torr och klar att hänga på. Hoppas er påsk blir härlig!

 2. Josefin says:

  Kanskje dere har gjort det, men håper dere iaf har sjekket at barna med feks cøliaki også kan spise godteriet. Har selv barn med cøliaki og blir iblant litt trøtt på alle “snille overraskelser”. De får pølser uten brød, iblant ikke ens pølse, det deles ut pepperkaker, kjeks og sjokolade uten å ha tenkt på at noen blir uten. Så mange ganger andres kos slutter med tårer for de som blir uten- gang på gang.
  Kan virke smålig, men du hadde nok følt detsamme om det gjaldt en i din familie.
  For oss så var informasjon før overraskelsene det viktigste. Da kunne vi bake, sende med pølsebrød og sjekke innhold.

 3. C says:

  Stort projekt, glad påsk!

 4. Karin says:

  Vi behöver fler”Johannor” som kan sprida glädje.
  Heja Johanna.
  Kramar till er båda.

 5. Kristin says:

  Så herlig !!! Fantastisk av deg og Johanna. Heldige er de som går på den skolen::-)

 6. Lena says:

  Ja vi behöver sannerligen fler Johannor och fler Gizmolinor som sprider glädje och optimism. Så modigt och fint av henne. Hon ser alltid så glad ut. Ja hela familjen
  Hoppas att ni får en fin påskhelg

 7. Caroline says:

  Fantastiskt gjort! Heja Johanna ❤️

 8. Lena says:

  Härligt. Men, du skriver att föräldrarna inte fick gå med runt, men du var ju med? Fick inte riktigt ihop det.

 9. Johanna says:

  Bloggen sprider verkligen feelgood just nu, och så är den rolig också, gillar din ris och ros-variant Du som är bubbelqueen, tipsa mig om dina favoritbubbel, budget som lyx, bara det är fabulöst gott Glad Påsk-kram

  PS. Var hittar du dina fina glaslyktor att ha ljus i med plan botten? Många är liksom runda i botten och då står ljusen snett.. DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *