G.O.D.D.E.S.S.

Ett par av mina favoriter i kollektionen är dessa vackra armband + halsbandet i “Carrie stil” .

I går kväll var jag på lanseringen av prinsessan Märtha Louises samarbete med den norska designern Celine Engelstad.  Kollektionen heter Goddess och den lanseras i utvalda butiker i Norge i en begränsad upplaga den 14 oktober.   Det kryllade av kändisar på eventet och det var galet många journalister som ville ha en bit av prinsessan Märtha Louise & hennes mann Ari Behn.  Och för mig som älskar kungligheter så var det så klart riktigt kul att vara på plats!

Jag drack goda bubblor, minglade och chit-chattade bl.a. med de trevliga killarna från Moods Of Norway som visade mig pics av sin nya r.o.s.a. limousine. Hur coolt är inte det?  Måste be att få låna den till något gizmolina event ! 😉

Prinsessan Märtha Louise och hennes mann spred kunglig glans över festen.

Vi bjöds på en v.a.c.k.e.r. visning av smyckeskollektionen….

….och riktigt goda bubbles. ( Celines pappa är champagne importör).

Jag minglade bl.a. med Jan Gunnar och Annette. 2 FAB människor!  och jag hade självklart på mig mitt I ♥ Bubbles halsband från Celine.

Tusen T.A.C.K. för en trevlig kväll This is PR & Celine Engelstad!

Fortsätta att njuta din fredag min fina bloggvän! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “G.O.D.D.E.S.S.”

  1. Wilhelmine says:

    Så fantastisk gøy…om jeg bare kunne ha vært med en dag på din jobb…så gøy å lese bloggen din med alle de flotte opplevelsene du har;)) Ha en glad helg, klem Wilhelmine

    • gizmolina says:

      Tusen 1000 t.a.c.k. för härlig feedback! 🙂 Och ja, det var ett riktigt kul event att få vara med på för det är inte ofta riktiga prinsessor kryddar de happenings jag går på. Önskar dig en fantastisk weekend!!! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *