G.O.D.M.O.R.G.O.N.

Goooodmorgon sweeties !

Oj, oj, oj,  i dag försov jag mig ordentligt. Vaknade 07.56 (!) men J checkade in på skolan i tid så jag kan pusta ut….  Vi har, peppar, peppar, sluppit gå inom rektorsexpedisjon so far. De har nämligen nya regler efter jul,som innebär att om man kommer efter att det ringt in så måste man gå inom där och få en “kom-försent-blankett” som ska lämnas till fröken innan man får gå in i klassrummet.  Vi har så klart som mål att a.l.d.r.i.g. behöva hämta en sån blankett ! 🙂   Har man lik regel i ditt barns skola också ?

Jag ska kasta mig i duschen nu och sen måste jag hitta ett köpcenter som öppnar kl.09 för J´s vinterhandskar är spårlöst försvunna (små jobbigt).  Men först en inspirerande dagens:

Alltid lika snygga Heidi Klum.  En tee + skinnjacka, så enkelt och SÅ rätt! Och om du gillar hennes tee så hittar du en look-alike hos By Malene Birger . Hon har en vit tee med ett likt rosa hjärta på i sin 10-års-jubileums-kolleksjon.  Very nice ! 

Kom på att jag ju knipsade ett pics av den snygga skyltningen hos butiken IC Companys i Cph och där är ju the Tee jag tipsar om med !  och check ljuset med hjärtat….vill ha.

Bäst jag tar tag i den där hanske-shoppingen nu så J hinner få dem till lillefri för det toksnöar här i Oslo i dag så det blir blött…  Uppdatering: a.l.l.a. öppnar kl. 10 så får hänga på låset då. 

Önskar dig en amazing dag !!!

Och kom i håg : en dag händer det….. !   😉

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N.”

 1. Siri says:

  Ønsker deg også en finfin dag!! Klem 🙂

 2. Titti says:

  Kom-försent-lapp är inget jag känner igen från barnens skoltid….men det kanske är bra men lite stressande!
  Kram Titti

 3. Mirva says:

  Tishan fr By Malene Birger är beställd, likaså en likadan väska/kasse! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *