G.O.D.M.O.R.G.O.N.

Allmänt

Detta coola örngott / putetrekk från Ellos som jag spanade in hos Spalt PR igår åkte rakt in på min önskelista.

Goooodmorgon sweeties !

Jag önskar verkligen att jag klarade att gå och lägga mig tidigt på kvällarna men det går bara inte för jag njuter för mycket av tystnaden, mörkret och att bara få vara…. så jag blir uppe. Sent. Trots att jag egentligen är riktigt trött.  Hur tokigt som helst ! 😉

Men nu är det onsdag så bara att gnugga gruset ur ögonen och kicka igång denna lill-lördag!   Först väntar kontorsjobb på mig och sen ett par event för som ni vet så är presseuken i full gång och det känns riktigt kul.

Jag får ofta frågor om hur långt mitt eget hår egentligen är?  så varsågoda: här är en “före” bild knipsad igår runt kl. 10…  (p.s.  här är håret heeelt ofixat efter att mina extensions tagits ur så om jag skulle kört på utan så hade vi så klart klippt av håret mer än 1 dm.). 

...och här ar en “efter” bild runt kl. 12.   Jag trivs verkligen b.r.a. med mina extensions och jag kan varmt rekommendera Camilla på Gossip om du är på jakt efter en ny frisør. 

Bäst att ta tag i den här dagen nu !

Happy onsdag !!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N.”

 1. Siri says:

  Haha, sånn har jeg det også. Hver morgen sier jeg til meg selv at i kveld SKAL jeg legge meg tidlig (dvs før midnatt) men når kvelden kommer er det bare så utrolig godt å bare sitt opp og ikke gjøre noe som helst! Lærer aldri… Ha en finfin dag, jeg sitter med frokost-TV og et knekkebrød og et glass melk 🙂

  • gizmolina says:

   Härligt att höra att det inte bara är jag…. ! 😉 Helt hopplöst som sagt… lär mig aldrig jag heller… Frukost TV rullar i bakgrunden här också och strax dags för frukost. Önskar dig en fantastisk dag !!! Klem !

 2. Josefine says:

  Jag är också HOPPLÖS men kroppen klarar det inte så jag MÅSTE i säng… Men kommer man i säng 22 en kväll så vaknar man som en ny människa dagen efter. Något att satsa på 😉

  Ha en fin dag med nya håret, SÅ underbart att vara nyfixad.

  KRAM

  • gizmolina says:

   Ja, jag måste verkligen försöka lägga mig runt 22 en kväll. Min kropp behöver det…. ! BRA du peppar !! 🙂 Önskar dig också en riktigt riktigt FIN dag denna sooooliga lill-lördag ! Och ja, lovely med nyfixat hår. Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *