G.O.D.M.O.R.G.O.N.

Allmänt

Gooodmorgon snyggingar!

Hjälp vad trött jag var då klockan satte igång kl.07….zzz…och hur jobbigt är det inte att sova med linser? Men jag hade inget val för jag glömde att shoppa linsvätska i helgen så nödlösningen blev att sova med dem. Aj, aj säger jag bara så idag ska jag ut och handla så FORT som butiken öppnar (vet att de har linsvätska på det nattöppna apoteket nere i city men orkade inte åka ner dit igår).

Och på tal om ögon så är jag bara SÅ glad i mina vippe extensions för med dem så ser jag i alla fall pigg ut då jag vaknar 😉

Nyvaken i världens skönaste säng på The Thief igår. Älskar krispiga vita sängkläder…

Som sagt : super nöjd med mina vipper. (och extremt skönt att slippa mascara).

Jag checkade precis in hos SAS, igen, oh yes ! ny resa på gång så ska ta och hoppa i duschen nu och ta tag i dagen!

Ny vecka – nya möjligheter girls så…nu kööör vi!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N.”

 1. Angelica E says:

  Toksnygga fransar!!!! Jag måste absolut också beställa en tid åt mig för det ser ju bara så snyggt ut!

  Och ett tips, du kan alltid lägga linserna i vanligt vatten med lite salt i. Som en nödlösning (det blir ungefär samma vätska som vi har i våra ögon) och det känns bättre än att sova med linserna på! Ett tips som jag fick av min optiker för flera år sedan 😀

  Ha en underbar start på nya veckan, sötaste fröken Gizmolina!!!!!

  Angelica

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Jag kan verkligen rekommendera dig att boka time för detta är som sagt bland det bästa jag gjort. Har t.o.m. slutat med akryl på naglarna till förmån för mina vippe extensions 😉 Och tack snälla du för tipset om vatten + salt, ska tänka på det en annan gång ! (det fanns inget salt på hotellrummet och det var inte läge där och då att sticka ner till receptionen…) . Önskar dig också en underbar vecka fylld av solsken och lyckliga stunder ! Kram !

 2. Mona says:

  Fantastiskt!!! Du ser ut som dom gör på filmerna när dom vaknar,du är jättesnygg.Kram och ha det Gott.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. ! det var en härlig komplimang att få ! 🙂 Önskar dig de bästa dagarna ! Kram!

 3. Sofia says:

  Såg dig på Friends i Luleå idag men ville inte störa så därför säger jag hej nu ist 🙂 Jag kände ingen dig på ditt fina hår 😉 kram

  • gizmolina says:

   Åh så kul! 🙂 men du skulle så klart ha kommit fram och hälsat! Om du ser mig fler gånger så får du lova att göra det ! för jag blir alltid lika glad då jag får träffa er bloggläsare irl. Jag & Johanna var på Friends med min bror som hade lunchrast på jobbet. Önskar dig en underbar onsdag fylld av solsken ! Kram!

 4. Sofia says:

  Det lovar jag jag att göra 🙂 Hoppas ni får en kalasfin semester här uppe i Norr 😀 Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Vi hade riktigt fina dagar med familj och vänner. Önskar dig en härlig dag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *