G.O.D.M.O.R.G.O.N.

Dagens pepp.

Glad tisdag girls!

Det känns verkligen att det är höst i luften nu och jag måste säga att jag gillar det. Och sen finns det ju inget härligare än höstkläder… tjocka stickade tröjor, stora fluffiga sjalar och snygga støvletter…. mmmm…. Me l.i.k.e.!   Men – jag luftar min sommargarderob så länge jag kan först för jag är inte helt klar för att sticka ner mina fransklackade tånaglar i sockar riktigt ännu…

Är det föresten någon av er som har ert barn i montessori skola? Vi kom att prata om den pedagogiken på familjemiddagen i söndags eftersom 2 av Johannas kusiner gått där i många år och jag gillar verkligen deras tänk så blev lite nyfiken att dra och göra ett besök på någon av de skolor som finns här i Oslo området. Inte för att vi har konkreta planer om att byta skola till Johanna, men mer för att se på alternativ ifall det skulle uppkomma ett läge då en annan skola kan bli aktuell.

Simsalabim!  så har Johanna trollat hela lägenheten skinande ren. Eller ja, i alla fall i min önskedröm… 😉  Den där underbara trollerihatten i mjukaste sammet var i alla fall en riktigt kul present och den matchade den Tobbe-trollkar-trolleribox som hon också fick (av sin gudfar). Att trolla is the shit just nu.

Jag hade ju telefonkris igår som ni vet men fick helt fantastisk hjälp på sjukhuset så telefonen vaknade till liv igen. Snacka om lycka! Och idag ska jag tillbaka dit för att bl.a. få hjälp att tömma min mac på lite bilder så att jag kan börja lasta ner pics från min Canon igen. Så – watch out – snart kommer ett kalasinlägg!

Nu har jag en del att ta tag i här så jag önskar dig en magisk tisdag fylld av positiv energi!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N.”

 1. Cathrine, Halden says:

  Gleder meg til kalasbilder. Ønsker deg en super fortsettelse på tirsdagen 🙂

  • gizmolina says:

   Så kul att du gleder dig Cathrine! 🙂 Jag var utan mac heeela dagen igår så bilderna kommer idag!

   Happy onsdag!!! Klem!

 2. Det var (i mina mått mätt) ganska kallt här både igår och i dag…längtar tillbaka till Texas med dess sol och värme.

  • gizmolina says:

   Ja visst är det kyligt nu… men det är härligt tycker jag! Känns så fräscht med lite sval luft! 🙂 Men – jag kan sakna sol och värme jag också så skulle inte ha något emot att lyfta mot Thailand igen…

   Njut din dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *