G.O.D.M.O.R.G.O.N. !

Gooodmorgon mina fina vänner!

Jag sitter nyvaken och myser framför Nyhetsmorgon (svenska TV4) men ska strax hoppa i duschen. Har jobb som väntar idag + att vi ska tömma en av de boder som vi har kvar saker i i förra lägenheten och vi ska dessutom få monterat utemöblerna. Wiiieee !!!  🙂

Vädret gör att jag drömmer mig bort till varmare platser så idag ska jag ge er ett mina bästa restips!  men först en dusch som sagt så att jag piggnar till (är sååå trött…zzz…).

Jag blir glad av D&G´s nya reklamkampanj.

Älskar örhängena !

Spets blir stort i höst (också).

H.A.P.P.Y. tisdag !  🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N. !”

 1. Willicke says:

  Hei
  Tusen takk for at du er du. Jeg har fulgt bloggen din i 2 år nå, og blitt avhengig av inspirasjon fra deg.
  Måtte bare kommentere i dag da jeg ser at spets blir stort til høsten, for Spets er mitt etternavn. Ønsker deg en riktig fin dag!

  • gizmolina says:

   Vilken underbar kommentar att få. Tusen tack !!! 🙂 Önskar dig också en riktigt fin onsdag ! Kram !

 2. Ann-Lis says:

  Tänk att det där citatet avslutade jag min magisteravhandling med!
  Tack för all inspiration din positiva blogg ger mig! ♥

 3. Reidun says:

  Ja man kunne ønske seg litt varmere dager, men man får nyte de solstrålene som titter fram…jeg blir jo glad og inspirert av å lese din blogg så du sender noen stråler ut..ha en fin dag!!!!

 4. Angelica E says:

  Helt uuuunderbar kampanj!!! Vackra människor, massor med leenden och ljuvliga kläder – kan ju inte bli bättre!

  Och ert nya hem ser ju ut som i en dröm!!! Hoppas att du njuter för fullt och jag gissar att det går runt i huvudet av alla inredningsidéer! skrattar Imorgon kommer vår möbelcontainer från Mallorca och jag springer rundor som en yr höna och vet inte var alla möbler ska vara i nya huset!!! Härligt kaos alltså 😀

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam och ha en strålande vacker dag, sötaste Mizz Gizmolina!!!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det härligt med en reklamkampanj där de LER ! 🙂 Vad härligt att möblerna kommer ! förstår att du inreder för fullt i huvudet. Jag får själv en himla massa möbler hit i morgon som vi haft magasinerade i container en period och jag anar inte hur vi ska få plats med allt? så det blir minst sagt lite kaos här också 😉 Lycka till med inredandet !! och happy onsdag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *