G.O.D.M.O.R.G.O.N. !

Allmänt

Kom i håg att njuta av resan mot målet för plötsligt är du framme… !

G.o.d.m.o.r.g.o.n. sweeties!

 

Kan det verkligen stämma att det är den 7 augusti idag?  It´s crazy !  Tiden går fortare än någonsin tycker jag och jag märker att både jag och lilla J blir lite tröttare än vanligt av inskolningen AKS.  Allt är nytt för Johanna och som mamma vill man ju att allt ska bli så bra som möjligt.  De är 3 st från hennes barnhage som är på plats,  de andra 37 har hon aldrig mött förut. Då alla är på plats är de totalt 87 st som ska starta skolan i höst. Det är m å n g a !  och vi vet inte vilka som kommer i hennes klass förren på uppropet den 20:e  så det blir spännande ! 🙂

Det här är en av alla snygga news från Valerie som kommit in i min butik. Älskar färgmixen! och har även tagit in den i svart.  Perfekt till vardags med snygga stövlar till och till fest med high heels. 

Ska ta och hoppa i duschen nu och eftersom jag reser till Köpenhamn i veckan (it´s fashion week!) så har jag öppet min butik onsdag + lördag.

Keep smiling girls !   🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N. !”

 1. Kristine says:

  Fin tirsdag til deg også:)
  Smilfra Kristine 🙂

 2. Reidun says:

  Ja tiden går fort, snart er sommeren over….spennende med skolestart for Johanna snart,,,,ser du som du har fått mye fine nyheter i butikken din….ønsker deg en fin tirsdag!!!

  • gizmolina says:

   Ja jag har fått in SÅ mycket fint nu så du får ta en Oslo tur en dag ! 🙂 Önskar dig en underbar dag ! Klem !

 3. bella says:

  Å, kjolen var fin. Hvor mye koster den?

 4. Eva says:

  Tack för trevlig och inspirerande blogg!
  Jag bor i Skåne och åker ofta till Köpenhamn och shoppar. Där finns så otroligt mycket att välja på nu när de danska märkena ligger så framme! Vilka visningar ska du se?
  Lycka till!
  Eva

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för härlig feedback ! 🙂 Lucky you som har nära till Cph !! önskar att jag också bodde närmare den underbara staden…. och jag håller med, danskarna ligger steget före ! Jag har inte helt kontroll på vilka visningar jag ska gå på ännu men brukar prioritera bl.a. By Malene Birger. Låter som att du också ska dit ? Enjoy !! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *