G.O.D.M.O.R.G.O.N. !

Snart dags att summera 2012 och planera 2013.

Godmorgon darlings!

Det känns lite prinsessigt då jag och Johanna kommer ut till x antal limousiner och x antal poliser utanför vår grind på morgonen. Vi hamnar nämligen mitt i avspärrningarna vid regeringens representasjonshus och nu då det både är stadsbesök och Nobels fredspriskonsert (med SJP som värd) i stan så är det en hel del action i gatan.  Så , önskar jag kunde hänga bakom gardinen i stua och spana på kungligheter idag 😉

Men det har jag så klart inte tid till! för jag är liiite stressad av att julen närmar sig med stormsteg så idag ska jag vara hur effektiv som helst så att jag får gjort massor.  Sen väntar playdate hos oss så ska hämta hem 2 girls från AKS och jag tror vi ska julpyssla lite för jag har bl.a. dessa som ligger och väntar :

Oh yes! detta är dagens tips! Vi har samlat på alla tomma toalettpappersrullar / hushållspappersrullar en längre tid (som ni ser 😉  och vad ska vi då göra med dessa?  Smällkarameller !   Så girls : sätt igång att samla på tomma rullar där hemma så kan ni också fixa smällkarameller till jul. 

Och på tal om action i vår gata…. lite längre ner i gatan (vår gata övergår till Karl Johan på andra sidan slottet) , på Grand Hotel, bor SJP och s här såg hon ut igår kväll. I l.o.v.e. her style !   Jag ska absolut se på konserten på TV i kväll !   (bild lånad från VG).

Bäst att köra på här nu så jag önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. dag!  Njut förjulstiden och unna dig något till dig själv idag ! (tex en god chokladbit… eller den där klänningen du har lust på..) Det är du värd !

Och till er som väntar på att shoppa i min webshop: förhoppningvis är tekniken på plats senare idag. Fingers crossed !!!   Jag bloggar självklart när allt är OK så häng med… !

Carpe Diem !  🙂

P.S  VIP-kväll med shopping & bubblor i min butik på torsdag kl. 17.00 – 20.00. Mer info. kommer på Facebook så husk! att LIKE Gizmolinas Closet.  

LoVe !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N. !”

 1. karin says:

  Ingen stress nu, men bara undrar om du dragit vinnaren av skorna, ha en härlig dag kram kram:)

 2. Em says:

  Hei! Hva koster den julestjernen til å henge i vinduet som du selger i butikken din? Du skrev om den i et innlegg for noen dager siden 🙂

 3. Mirva says:

  Älskar också hennes stil!

 4. Vinitha says:

  Åhhh, äntligen!!! Älskar dina produkter du visar fr din affär. Är SÅ JÄKLA frustrerad att jag inte bor nära Oslo, så jag kan besöka dig. Du måste öppna en filial i Sverige!!!

  KRAM Vinitha

  • gizmolina says:

   Men nu kan du snart handla i min webshop (www.gizmolinascloset.com) så skickar jag till dig ! Det är som att ha en filial i varje stad …. ! 😉 Meddelar på bloggen då betalningen fungerar som den ska. Önskar dig en strålande dag! Kram!

 5. Jennie says:

  Åh du bara måste googla ugglor av toarulle, så får du se supergulligt och jättelätt pyssel!
  Min 6åriga dotter har tillverkat flera fina ugglor. Tror Johanna skulle gilla dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *