G.O.D.M.O.R.G.O.N. !

F.Ö.R.S.A.L.G. för V.I.P. kunder hos Gizmolina´s Closet i Vibesgate. 15 idag kl.11.00 – 15.30  och i webshopen kl. 11.00 – 24.00 (gäller endast VIP kunder mot rabattkod) .  Den “riktiga” R.E.A.N. / SALGET startar i morgon i Vibesgate 15 kl. 11.00.  och i webshopen i kväll kl. 24.01.  Alla höst / vinterkläder + diverse interiør (bl.a. allt från DAY Home)  -50% rabatt ! 

Godmorgon vänner!

Idag hade vi en ovanlig start hos oss. J kom in och väckte mig på soffan (jag vill inte bli smittad…) kl.06.38. Typ 1 time tidigare än hon brukar stiga upp men vi gick tillbaka till hennes säng en stund och hon låg och spelade spel på min i-phone en stund.  Men denna tidiga start resulterade i att vi slapp stress och var i skolan i bra tid. Otroligt s.k.ö.n.t. ! så ska 2013 vara.

Klockan 11.00 idag kickar jag igång F.Ö.R.S.A.L.G. i min butik i Vibesgate.11 + i min webshop för mina V.I.P. kunder. Och vilka är då mina V.I.P. kunder ? Jo, de som står i min rosa kundbok i min butik + alla NI som shoppat i min webshop 2012 ! (surprise surprise)  så – alla ni kommer att få en KOD (per mejl el. sms) som ni använder i webshopen idag mellan kl.11 – 24.

Det “riktiga” salget startar sedan i morgon, eller rättare sagt kl. 24.01 i kväll, för alla er andra härliga tjejer !  och ni som shoppar i min webshop 2013 får så klart VIP inbjudan till nästa försalg…. ! 😉

Ska jobba på här nu så jag önskar dig en H.A.P.P.Y. shopping day !!!

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N. !”

 1. monica says:

  Jippi!! : ) Så hyggelig…da er jeg VIP : )

 2. Reidun says:

  Spennende med salg!!!! Lurer så på om jeg står i din rosa kundebok,,,da jeg har vært i butikken din?????Ha en fin dag!!

 3. Siv says:

  Hei Gizmolina,
  Svarte tilbake i det forrige innlegget – men legger det her også – i tilfelle du ikke fikk det med deg:-)

  Da ønsker jeg gjerne å bestille en kjøpmannsdisk av deg – si fra hva du trenger av informasjon fra meg.

  Ha en fin dag – og lykke til med salgs-start!

  Klem, Siv

  • gizmolina says:

   BRA du skrev igen för det har jag inte sett… Checkar ditt förra meddelande och återkommer till dig senare i dag / i kväll ! Köpmansdisken är den finaste så den kommer du att bli glad i ! Happy tisdag ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *