G.O.D.M.O.R.G.O.N.

Allmänt

Gooodmorgon mina bästa bloggvänner!

Precis som jag misstänkte så gick min måndag i raketfart och jag landade inte hemma förren runt kl.20 då jag plockat upp lilla J på ett 7-års kalas.  Jag packade varor heeeela dagen och det gör mig så lycklig. Gud vad kul det är att få göra fina paket till er som beställt nya skatter till klädskåpet, eller hemmet, i min webshop, it´s my h.a.p.p.i.n.e.s.s. !

Och där ändrades plötsligt mina planer för dagen… alltså det här med att inte ha bil längre, och tvingas trixa med lån av JIG´s, är sådär kan jag säga. Typ inte alls speciellt festligt. Well, well, får tänka om och tänka till lite så fixar det sig nog. Tur man är flexibel ! 😉

Upptäckte att jag hade kvar 1 st Chloé bluse från Custommade, den gröna jag har på mig på bilden, i size 40 så har precis lagt in den i webshopen.   Utsåld ! 

Ska styra upp min dag nu så jag önskar dig en amazing tisdag!!! och du, kom i håg att ett leende är ditt vackraste smycke.

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N.”

 1. Ida says:

  Hei, jeg vant et par sko hos deg før jul, men jeg har ikke fått dem ennå, sendte deg en mail med adressen min, men kanskje ikke den kom fram?

  • gizmolina says:

   Jag har mejlat min samarbetsparner om detta och vet att skorna är på väg till er. Det är mitt fel att det tagit tid… men som sagt: nu är skorna äntligen på väg både till dig och till den andra vinnaren ! så du kan se fram emot paket en dag snart ! 🙂 Happy tisdag ! Kram !

 2. Ida says:

  Å supert, jeg gleder meg sånn!! Happy tirsdag til deg også!

 3. frida-mor till fyra says:

  Jag blir så peppad över dina fina ordspråk varje dag, och de ger mig mer å mer mod varje dag för att en dag starta eget..

  Jag såg på nettbutikken att du hade en kavaj från Line… är den av det varmare slaget? Jag är nämligen på utkik efter en varm skepparkavaj.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *