G.O.D.M.O.R.G.O.N. !

Allmänt

Godmorgon solstrålar!

Igår kom s.o.m.m.a.r.e.n. till Oslo! vi snackar +25 grader och strålande soool ! och visst är det något magiskt över årets första sommardagar?!  Till min lycka så ser jag lika vackert väder utanför mitt sovrumsfönster idag igen. Helt underbart ! det är detta vi längtar efter nästan hela året så nu gäller det att fånga de vackra dagarna och njuta dem ! 🙂

Vi girls var ju ute på lite shopping igår för lilla J behövde nya sandaler nu då vädret växlat (vi köpte fina vita/rosa från Geox) och då hamnade vi i ett sånt sommar-modus att vi shoppade nya fina beach towels (hos H&M Home för bara 79 kr/ st !)  som ska få hänga med både till Thailand & stranden i sommar också vill jag tipsa er om  denna super duper snygga baddräkt som finns på H&M för 199 nok.:

Ska ta och fixa matboxar nu innan vi trippar iväg mot barnehagen så jag önskar dig en solig & härlig onsdag! Njuuuut det vackra sommarvädret !!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “G.O.D.M.O.R.G.O.N. !”

 1. Johanna says:

  Åh det är underbart nu när värmen börjar komma! 🙂 Ha en riktigt fin dag!! Kram

 2. Gry Jonassen says:

  Den badedrakten vil jeg ha med til Palermo i morgen….

  Stor varm klem!

  • gizmolina says:

   Palermo? Lucky you !!! och jag säger bara: løp & kjøp badedrakten ! Den är FAB ! Trevlig resa vännen !!! Klem ! 🙂

 3. casaofmia says:

  Visst är det underbart med värmen, njut!

 4. Åsa says:

  Hej! Har skickat Dig ett mail ang dom fina stjärnörhängena som jag beställt från Dig, hoppas att Du har tid att svara mig. Mvh Åsa

 5. Anneli says:

  Hej!
  Är det inte jobbigt att fixa matsäck varje dag till dagis/skola? Jag personligen skulle tycka det vore svårt att få ihop en näringsriktig måltid varje dag. När min barn var små och skulle på utflykt, tyckte jag att det var knepigt att få ihop det,ändå var det bara 2-3 tillfällen per termin.
  Ha en fin solig dag`! Anneli

  • gizmolina says:

   Jo, det är faktiskt skit jobbigt om jag ska vara helt ärlig. Hatar det (om jag ska vara ännu ärligare). Och tid tar det också + att det är svårt att hitta variasjon på mat… På den punkten är Sverige fantastiskt !!! och jag kan verkligen önska att J fick mat i skolan som snart kickar igång men nix pix. Jag får fixa matboxar då också… ! Njut din kväll ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *