G.O.D.N.A.T.T.K.R.A.M.A.R.

Allmänt

Girlsen körde “bio” på morgon med Kaptein Sabeltann.

Jag hade inte hunnit lasta ner bilderna från min tfn igår, men ni som följer mig på instagram (du kan följa mig där på nett också: instagram.com/gizmolinas) har sett att vi hade middagsgäster.  Finaste Emma & Elsa var här och vi åt en klassiker, tacos !  + allt för mycket dessert (vaniljglass + hallon + chokladsås) och vi hade så t.r.e.v.l.i.g.t. att vi inte ville att kvällen skulle ta slut så – vi körde sleepover för girlsen så att vi kunde sitta uppe sent.  Också kom JIG hem , och jag fick f.i.n.a. presenter och sen tog jag och E en blixtsnabb tur ur och ja, hur det gick med den turen vet ni….

De möblerade om i vardagsrummet och riggade upp med sina skattkister som JIG hade med sig hem igår.  

Och idag har det varit söndag hela dagen och jag har haft DET prosjektet, jag har tokröjt nere i vår källarbod och vet du, p.g.a. det som hände i natt så var jag in the mood för att kasta hur mycket som helst så jag körde på där nere, i 6 timmar ! och nu har jag sååå ont i kroppen efter allt bärande. Gsus.  Men det är det värt för shit så s.k.ö.n.t. att ha det gjort !

Sötaste vännerna. 

Och nu fastnade jag i en film, på norska Fem, fast jag absolut i.n.t.e. har tid att se på den en sekund så är det som att stolen blivit en magnet och jag kommer inte upp…orkar inte röra mig… men jag måste.  Har kvar en hel del fix så jag får se med ett öga och städa med det andra också får jag tänka på att jag får sova i Thailand… 😉   Filmen heter föresten Serendipity. Har du sett den?

Godnattkramar !

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “G.O.D.N.A.T.T.K.R.A.M.A.R.”

  1. Ann-Lis says:

    Jag gillar såå att titta in här hos dig och så synd med det som hände dig och mobilen!
    Serendipity har jag sett tre gånger. Väldigt romantisk film! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *