G.O.O.D. V.I.B.E.S.

Allmänt

Godmorgon sweeties!

Jag är så a.r.g. idag, så där så att det ryker ut mina öron och jag vill skrika rakt ut! Gaaahhh.….!!!  Tänk att det finns människor som hatar barn. Hur är det möjligt? Jag är chockad och enormt upprörd. Så – därför passade det fint att ta en pw / joggetur i sooolen på morgon.  Det är ett perfekt sätt att avreagera sig på men idag vet jag faktiskt inte om det hjälpte?  Herregud alltså. Har knappt sovit i natt och har spränghuvudvärk nu.

Men – det hjälper inte att sitta och vara upprörd. Bättre att fokusera på annat, blicka framåt och tänka positivt! Så idag är det verkligen GOOD VIBES ONLY som gäller här hemma i Casa Gizmolina.

Tänk på det du också, att fokusera på de positiva tankarna!  Livet ÄR de dagar vi lever och det enda vi vet 100% säkert är att detta är det liv vi har så det är upp till oss hur vi väljer att leva det. Och jag tror stenhårt på att what goes around comes around.

Vi hade super duper mysigt besök av bästa vänner igår och körde söndagsmys deluxe med lek, våfflor, lite halloween pyssel och det hela avslutades med att  girlsen framförde en show för oss mamas.   Sötisarna

Nu kör vi måndag! så det ryker!!! 😉

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “G.O.O.D. V.I.B.E.S.”

 1. Mona says:

  Jag vet ej vad du egentligen menar med ditt inlägg,men barn är det underbaraste som finns.
  Du kan då vara stolt,lilla J ser ut att vara en fin och lycklig unge…bilden är otroligt fin.
  KRAMAR Mona

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fina ord!!! 🙂 De värmer idag!!! Och jag vet att jag skriver A men inte B… orsaken till det är att jag, trots galskapen i det som hänt, ändå visar respekt till andra människor genom att inte lämna ut någon här på bloggen. (men jag får erkänna att jag har lust…. ! 😉 N.j.u.t. din dag!!! Kramar!

 2. Josefine says:

  Sötnosarna! Våffelmys med vänner på en söndag är P E R F E K T. What comes around goes around, definitely!

  PUSS

 3. Hanna says:

  Ni har ett så fint och inspirerande hem! Jag vill väldigt gärna se fler pics 🙂

 4. Christina says:

  Låter inte trevligt alls:( trots de fina bilderna du visar. Vad som än hänt så fixar du det säkert.
  Kram

  • gizmolina says:

   Nej, detta var verkligen så långt ifrån trevligt som man bara kan komma 🙁 Men – andra ska inte få förstöra min dag så nu försöker jag blicka framåt… ! Tusen 1000 tack för pepp !!! Önskar dig en underbar dag! Kram!

 5. Amelie says:

  Usch så obehagligt, hur kan man hata barn? Jag kan såklart tycka att vissa barn är jobbiga, ouppfostrade, stökiga mm. Men steget till att hata är ENORMT. Man måste nog vara en hemskt osympatisk person om man hatar barn.

 6. Marianne says:

  Æsj, det høres ordentlig guffent ut. Håper Johanna er uvitende om det som har skjedd. Ikke noe får meg til å bli så sint som når noen ikke behandler barna mine pent. Lag en fin dag:-) Klem

  • gizmolina says:

   Ja det är hemskt och vi har fullt fokus på att skärma Johanna från situationen… Önskar dig en riktigt fin kväll! Klem!

 7. Catrine says:

  Menar du verkligen hata? Verkligen inte tycka om kanske, men hata?? Vem gör det. Var försiktig med orden!

  • gizmolina says:

   Jag skulle inte skriva det om jag inte menar det. Och ja, hata är ett starkt ord så önskar att jag sluppit skriva det… Trevlig kväll !

 8. Linn says:

  Jag tycker inte heller om ungar! Därför har jag inte heller valt att skaffa några. Alla gillar inte barn, så är det faktiskt och det får även du respektera.

  • gizmolina says:

   Jag gillade inte heller barn förren jag fick min egen dotter så jag har FULL respekt för de som inte gillar barn. Men jag har i.n.t.e. förståelse för de som hatar barn så mycket att de inte klarar att vara i närheten av dem… det blir för dumt. Trevlig kväll !

 9. Anna says:

  Men hjälp, vad nu som än har skett?! Hata är ett starkt ord. Väldigt obehagligt. Varma styrkekramar till dig!

  • gizmolina says:

   Ja detta är ingen mysig situation direkt. Tusen miljoner TACK för styrkekramar !!! de värmer ! Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram!

 10. Therese says:

  Ojojoj

  Styrke kramar <3

 11. Marit says:

  Hater er et sterkt ord. De hater nok ikke barn. Jeg tenker det heller handler om at barn vekker noe ubehagelig i dem selv.
  Så her får du vise overbærenhet og tenke at det handler ikke om Johanna eller noen andre -men om dem selv. Klapp deg selv på skuldra, og kjenn at dette handler om dem – og ikke om dere & gå videre 🙂
  Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *