VILL DU HA MITT SKRIVBORD?

Hittade tyvärr ingen bättre bild av bordet… men ni vet säkert hur det ser ut. 

Jag hade ett skrivbord från IKEA som kassadisk i min butik och senaste tiden har det bott här hemma, men –  nu efter att jag flyttat om en del möbler, så får det inte tyvärr inte plats här i Casa Gizmolina länge. Så – jag ger bort det! G.r.a.t.i.s. !  Glasskivan har en del tejp på kanten (från då jag packat in mååååånga gaver i butiken) så den behöver rengöras men då det är gjort så är skrivbordet hur FINT som helst !  Och jag vill egentligen ha kvar det… men platsen finns som sagt tyvärr inte längre…  Bordet kommer i 3 delar ,glasskivan / överdelen är lös och “bockarna” är hur lätta som helst (väger ingenting) så allt kan lätt fås in i en bil och flyttas hem till dig.

Om du hämtar bordet här hos mig idag så är det ditt!  Så – mejla mig om du är intresserad: gizmolinas@hotmail.com

Uppdatering:  bordet har fått ny ägare! 🙂

Kommer inte ihåg exakt vad bordet kostade nytt (och det finns inte längre i IKEAS sortiment) men tror det gick på ca 1.200 nok.

Nu är det snart dags för lunch här så vi girls ska gå ut i soooolen!  Älskar solbrilleväder! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “VILL DU HA MITT SKRIVBORD?”

 1. Nilla says:

  Men ååå vilket fint skrivbord, hade jag inte fått ryggskott så hade jag faktiskt kunnat åka raka vägen till Oslo från Uppsala, men nu är det kört. Det kommer säkert någon annan lycklig som kan få hem det. Vilken goding du är <3

  • gizmolina says:

   Så härlig du är som tänker att du kört Uppsala – Oslo ! 🙂 Men så förfärligt trist med ryggskott… Krya på dig !!! och jag hoppas att du snart dansar igen !

   Önskar dig en f.i.n. dag! Kram!

 2. Mona says:

  Synd att man bor så långt ifrån DIG!!!

 3. Glory is fleeting, other then obscurity is forever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *