GAME DAY…!

Allmänt

Happy Friday mina kära bloggvänner! 

Nej men alltså LYCKAN över att jag blir 100% klar med utflyttningen från vårt kontor idag. Jag städade hela eftermiddagen igår, körde ett till lass, och sen avslutades dagen med en riktigt god middag + en (till slut!) spännande BC Luleå match tillsammans med familjen.  Och jag kan inte komma ihåg då jag gick och la mig redan runt kl. 23 men igår hände det och därför kände jag mig ovanligt utvilad då jag vaknade på morgon. Sååå härligt!

Idag ska jag lämna över nycklarna till kontoret och jag kommer att fälla en liten tår då jag gör det… men samtidigt så känns det nu, efter att jag flyttat ut allt, faktiskt ganska så skönt. Så mixed feelings. Jag ska hur som helst fira med bubbel i kväll för den här veckan har varit lite av ett prosjekt.  Och egentligen skulle jag ha landat i Oslo nu för 25 minuter sedan men jag bokade om min retur flight och blir här några dagar till så att jag hinner få ordning i kaoset här hemma. Så – den här helgen ska jag verkligen ta till vara också ser jag fram emot Mello i morgon!

 

Så här ser den ut, restaurangen där vi äter våra middagar före matchstart och igår satt vi ett av borden du ser till vänster i bild. Det var så här tomt då jag kom dit strax före kl. 18 igår så jag trodde att jag tagit fel på tiden för i vanliga fall, framför allt på fredagsmatcher, så är det alltid fullsatt. 

 

Lyxen att äta på restaurang… Jag går alltid för fisk då vi äter på arenan och igår stod det röding på menyn.

 

Gårdagens outfit blev en favorit: paljettbyxor från Zara + blus från Marks & Spencer och glittriga Ugg´s. Min fina pouch med Gizmolinas broderat på fick jag i julklapp av min bästa vän och den räddar kvällar som dessa eftersom man inte får ha med sig någon väska in på arenan. Lite läskigt ändå att vi behöver ha såna förbud i Sverige 2024… 

 

Önska dig en FAB fredag fylld av glittriga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GAME DAY…!”

 1. Helen says:

  Hej! Har du tips på bra afternoon Tea i London? Eller någon annan?

  • gizmolina says:

   Åh jag önskar att jag kunde hjälpa dig men vi har inte prioriterat någon afternoon tea då vi varit i London. Men det finns underbara rosa afternoon tea bussar som vi många gånger funderat på att ta ! De heter Brigit´s Bakery. http://www.b-bakery.com

   Önskar dig en lovley London resa !

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *