GAME DAY & SAKNAD…!

 

Happy Friday mina kära bloggvänner! 

Åh som  jag saknar att inte kunna ringa min älskade pappa idag och berätta om min och Johannas Höstlovs get-away till Stockholm.  Pappa älskade att höra ALLT om våra resor! och han lyssnar alltid lika nyfiket intresserad på allt som jag hade att berätta.  Och varje gång vi reste någonstans så gav han Johanna en “resepeng”…  Det är nu, då vi gör olika saker som pappa varit en så naturlig del i som hans bortgång blir extra tydlig…  Och pappa – du hade älskat att Johanna ville gå på Sturehof och äta Kalixlöjom till middag och att vi bodde på Diplomat med vacker utsikt över båtar som du älskar så mycket.  Också var vi så klart på NK och köpte världens godaste NK mint och på vägen hem blev det så mycket kaos med vår flight att vi hade pratat rekord länge i telefon om det idag…  Åh pappa som jag saknar dig !

Det var i tisdags kväll som vi bestämde oss för att resa iväg ett par dagar och onsdag morgon lyfte vi girls mot Stockholm. Och det var verkligen sååå skönt att resa bort och byta miljö och tanka energi efter allt som hänt senaste tiden.  Och det var perfekt att resa onsdag morgon med retur torsdag kväll för då kunde vi maxa tiden då vi var där.  Att vårt flyg sen blev inställt igår och att resan avslutades med 4,5 timmar i loungen och ett försenat flyg så att vi inte var hemma förrän kl. 24 är en helt annan sak… Oh my.. Ska berätta mer om resan i nästa inlägg !  för nu ska jag hjälpa J att fixa sig inför dagens match.  Hon dansar med BC Luleå Dancers på dagens BC match kl. 19.04 och då är det samling kl. 16 för henne med planträning etc. så på matchdagar så har hon dans från kl. 16.00 – ca 21.15.  Och vi ska äta middag på arenan före matchstart så det blir en hel kväll där för oss också! och jag kommer att få vara extra stolt i kväll då J´s intro-dans (som hon valt låt till / gjort koreografi / styling etc. till) ska dansas före matchstart. Jag ska lägga upp den på min insta story så ni kan se den där ! 🙂

 

Nu önskar jag dig en magisk fortsättning på fredagen!

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

64
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GAME DAY & SAKNAD…!”

  1. Sofie says:

    Så fint att ni haft en fin resa! Efter min mamma gått bort för 2,5 år sedan var det lång tid efter jag tänkte att ” det måste jag ringa och berätta för mamma” … Nu är min övertygelse att de ser oss ändå, de följer vad vi gör och vad som händer här nere <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *