Gårdagens barndop: Ella Synnöve.


Johanna är också döpt i Svenska Kyrkan här i Oslo av samma präst som döpte Ella igår så det var trevligt att träffa honom igen.  (några av er hann kanske tänka att mannen på bilden är JIG ?! 😉  Min kjole/klänning kommer från Juicy Couture, väska Gucci och skor Bruuns Bazaar.

Nu sover min prinsessa sin nap så nu kan jag ÄNTLIGEN blogga i lugn & ro. Hon vill verkligen inte att jag ska sitta vid datorn då hon är vaken, det är som att det har blivit en grej för henne att dra mig härifrån 😉


Fin inbjudan som duktiga Petra på
PetrifiedInPink gjort.

Igår var vi som sagt bjudna på barndop, det var min vän Josefines dotter Ella som döptes i Svenska Kyrkan och sen var det bjudning hemma hos Josefine & Co efteråt.


Friends.

Jag vågade inte gå för linser igår p.g.a. att jag fortfarande går på "droppar/salva-kur" för ögoninflamationen så det fick bli glasögon vilket gjorde att jag inte kännde mig helt "väl" , ni vet så där som man  kan känna sig en dag då man gått ut i "fel" kläder som man inte riktigt trivs i…  Ska bli SKÖNT att kasta brillerna imorgon och ta på linserna igen ! Längtar ! 🙂


Josefines mann Eivinds syster + Josefines vän Petronella är båda gudmor till den nydöpa lilla prinsessan.

   
Johanna tycker att det är SÅ spännande med barndop och följde noga med då Ella fick vatten på huvudet.

Det var ingen vanlig gudstjänst i kyrkan igår utan "bara" barndop och totalt var det 5 (eller var det kanske 6?) barn som döptes efter varandra. 

Efter kyrkan (och även till kyrkan) gjorde vi sällskap med fina Emma, Kimm & Elsa hem till Josefine & Co där vi blev bjudna på buffé och en solig eftermiddag. Mer om det i nästa inlägg !

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Gårdagens barndop: Ella Synnöve.”

 1. Miss Linda says:

  Hallå härliga söndag ……

  Har ett härligt beroende, nämligen Din blogg!

  Tar en titt varje morgon, kväll & flera ggr där i mellan.Du är otroligt vacker på bilderna från dopet, håret & klänningen är verkligen NICE!

  Jag önskar Dig verkligen inte fler ögoninflammationer men du är RIKTIGT fin i glasögon…..! Du gör mig GLAD! Ha det gott,kram kram.

 2. Vilken fantastisk klänning! Och jag gillar nästan längden bäst, tycker att det är sååå elegant med just så där strax under knät. Men det gäller att ha heels på sig så att man får snygga ben ha ha! Dina spiror går inte av för hackor!

 3. liveteftersextio says:

  Hej Anna-Stina, tack för senast! Bilden med Ella och Josefine är såå fiin…! Dett p.g.a. att Ellas dopklänning syns så bra där. Kan Du vara snäll och sända mig den bilden?

  lena.nordstrand@tele2.se

  TACK!

  Kram på Dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *