GÅRDAGENS BLING BLING.

Allmänt

Hjärtat i sin härliga päls från H&M och under armen gömmer sig…

Igår var vi som sagt ut och åt tillsammans med fina vänner och så här såg vi ut på väg till restaurangen.

...ett lovely bling bling i-pad cover från Urban Expressions (oh yes, samba märke som min nya väska) som egentligen är mitt men som J vägrar ge ifrån sig 😉  Hon använder den till sin nya mini i-pad som hon fick i julklapp. (älskar formatet på den minin så lånar den ibland i smyg…).

Jag fick inte ens hjälpa henne att hålla det då hon klättradesnöhögarna, under armen skulle det vara. Haha…

Men då hon skulle fota mig så fick jag låna det en liiiten stund och nej, bättre bild än så här blev det tyvärr inte på mig igår. Jag behöver verkligen hitta mig en dagens-outfit-fotograf a.s.a.p.  (Jonas, where are you ?)

Nu har jag en sjuktransport att ta tag i. Min jIG är på väg hem och landar på en så osmidig flygplats som Rygge  (vi snackar ca 50 min från Oslo) så bara att trycka gasen i botten…. Killar blir ju dåliga när de blir förkylda/ får influensa … eller hur?  Och ja, jag tar självklart 500 uscados för en sån här körning. Minst ! 😉

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “GÅRDAGENS BLING BLING.”

 1. Mrs Moet says:

  Ha ha, klart du ska håva in uscados för att ta hand om en sjuk man.

  Kram Åsa

 2. Absolut att du ska. Och tänk på hur mycket du kommer att tjäna kommande dagar när du ska vårda honom också 😉 KRAM

 3. Anna says:

  Du är rolig, du! 😀 Kraaam

 4. Mussi says:

  He-he er snart ferdig med sesong 3 🙂
  Jeg har sendt deg mail.Bestilte sølv stjerne øredobbene 20.desember, men jeg har enda ikke fått de.Vet du hvor i verden de er?

  Klem

 5. Vanja says:

  Men hallå! Är du ens glad att han kommer hem?

 6. Linda says:

  Men hallå! Klart att hon är glad att han kommer hem – men han hade ju inte behövt att vara SÅÅÅÅ förkyld;)

  Vanja – har du ingen hUmOr?! Chill out!

 7. Jonas says:

  Vi får sticka till Thailand å fota på stranden snart 😉

 8. Miss Tess says:

  Så söt hon är din fina lilla J!

  Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *