Gårdagens & ett julkalendertips.

Allmänt


Igår shoppade jag på Ikea i: tunika från Hunkydory, sjal från Andersen & Lauth (shoppad hos Daisy), jacka från Chill Norway (shoppad hos Daisy), tights H&M och skor CorsoMomo.

Igår invigde jag min nya Jimmy Choo väska som jag är så GLAD över att jag fick tag i! Den känns som en ny favorit 😉  Också kom jag på att jag inte visat er min nya höst-jacka. Kanske ni har lagt märke till att militärgrönt är det nya rosa i min garderob i höst 😉


Jag hittade ovanligt mycket “bra att ha” saker på Ikea igår och till min stora GLÄDJE så har de nu ÄNTLIGEN fått in tavel-listerna i VITT 3 olika stolekar igen ! 🙂  (det var länge sen sist…)

Ni kanske undrar vad jag ska använda de där “pinnarna” som är till höger i korgen?  Titta på den här bilden så får ni svaret:


Jag kommer att lägga pinnen så här, på hyllorna som jag montera upp ovanför mitt skrivbord på kontoret. Men jag ska inte ha den som en julkalender , istället ska jag hänga andra saker på den. Men denna fina julkalender som jag hittade inne på IKEA är ett TIPS! och den kan du enkelt göra själv 🙂   (5st vita pinnar kostar 49kr).

Nu ser jag Idol reprisen och vi håller på att göra oss klara för lek hos vänner. Jag håller föresten alla tummar jag har för Tove. Vilken cooool tjej hon är! Vem är din idol?

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Gårdagens & ett julkalendertips.”

 1. Ida says:

  God morgen!
  Haha. jeg visste at du ikke kom til å klare å gå i fra den grønne jakken fra Chill Norway, etter at du viste ett bilde av deg i butikken tidligere. 🙂 Kunne se det på hele deg.. hihi! Men så er den utrolig fin – jeg elsker detaljene som chill norway og odd molly bruker på klærne sine – det er det som gir dem det lille ekstra! Synd at prisene ikke matcher min lommebok, men på en annen side bra – for da blir det ikke "slik som alle har" !!

  Grattis med ny veske – knallfin!
  Ha en kjempefin søndag!
  klem fra Ida

 2. Marre says:

  Hej
  Jättefin jacka, påminner om Nolita, Hur går det med Lexington tävlingen, jag är så nyfiken på vem som vinner ??
  kram från göteborg

 3. S!!! says:

  du e så duktig i inspirerande söta söta du!

 4. Sandra says:

  Här är en älskade fashioncore brud! jag skriver om mode, musik, kändisskap, design och såklart om mitt liv.

  och jag gör GRATIS bloggdesign!

 5. Anita L says:

  Tusen takk for tipset – veldig fint. Kul veske.

 6. justdidit says:

  Du har tuff stil, gillar den:). Såg att du jobbade med sånt också när jag läste vidare i bloggen.. Häftigt..

  Ta hand om dig!

 7. Hej Anna-Stina!

  Vad gav du för Chill Norway jackan?

  KRAM modellmini

 8. freja says:

  nått liknande ska jag göra till tjejerna i jul. min mamma gjorde alltid massa små olika julkalendrar åt mig och min syster. mysigare med små presenter!

 9. Jessica says:

  Herregud va snygg du är, älskar din stil. Tack för all inspiration!

 10. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Åh vilken bra idé, riktigt roligt tips för både julkalender som "anslagstavla". Sådan måste inhandlas så snart som möjligt. Är så roligt att läsa din blogg, alla dessa roliga tips. Och så är det roligt att försöka kika i dina ikea-kassar och gissa vad du mer ska hitta på! Ha en härlig måndag, den må vara grå, men tänk så mysigt det blir med alla ljus man tänder för att kompensera?! Kram, Lotta

 11. mathilda says:

  vem vann tävlingen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *