Gårdagens fynd & “feelgood” musik!

Allmänt

Igår fyndade jag den här klänningen på rea / salg på Vero Moda för endast 99,95kr ! Till klänningen har jag min härliga sjal från "Jaliero Santi" som jag shoppat på "Mathilde" i Stockholm. Johannas outfit kommer från Polarn & Pyret.


När jag provade klänningen på Vero Moda så spelade de så bra musik och då jag frågade vad det var ? så fick jag veta att det var den här cd´n så jag gick raka vägen till Åhlens och shoppade 🙂 Det är så härligt med somrig feelgood musik!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Gårdagens fynd & “feelgood” musik!”

 1. Madelene says:

  Vad finna ni är mor och dotter.

  Kram Madelene(Landvetter)

 2. Engla says:

  Superfin klänning, du klär så bra i rosa och alla nyanser av rosa, champagne, vitt och beige 🙂 Johanna är lika söt som alltid!

  Visst är det härligt med feel-good-musik? Det gör massor för humöret!

 3. Hej!! Undrar var du fått tag på sjalen, butiken Mathilde? Var ligger den? Kommer du ihåg priset?? Är ute efter en sån sjal som du har i detta inlägg eller en mer rosa-röd som du haft tidigare, också den från Mathilde… Du har en superblogg och inspirerar mig i mycket här i livet! Jag och en kompis har till och med introducerat uttrycket "den här är bara SÅÅ Gizmo", men säg det inte till nån är ju lite pinsamt att vara så besatt av en blogg!! 😉

  Många kramar från Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *