Gårdagens Hello Kitty shopping!

Allmänt

168397-2040
Jeans 129nok, strumpbyxor 59,90nok och 2 galgar /hengere för 19,50nok.

Här ser ni vad Johanna plockade ut på H&M igår 😉

Jeansen har söt Hello Kitty på bakfickan, ett smart mjukt och skönt bälte och t.o.m. de små knapparna har Hello Kittys på sig 🙂  Strumpbyxorna har vi invigt idag och de söta galgarna ska Johanna få i sin kalender en dag snart.

Nu ska jag softa lite och se Carola sjunga  🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Gårdagens Hello Kitty shopping!”

 1. LinnM says:

  hahha, kan inte annat än att skratta åt kommentaren ovan. Hur orkar folk! Det är en gåta för mig…fina saker Johanna valt ut, lika tokig i Helo kitty som sin mor 🙂 Ska mysa framför film nu. Ha en underbar kväll. kram

 2. Mamma till 2 små prinsar says:

  Nästa gång kanske du & Johanna är med 😉

  http://www.oslostil.com/date/2007-11-07/

 3. AnnaStina says:

  Jag tog bort den där “bloggupproret” kommentaren för jag tyckte inte om den 🙂
  Linn M-
  Jag förstår inte heller hur folk orkar så jag tog helt enkelt bort kommentaren så fort jag såg den 🙂 Haha, ja Johanna är lika tokig i Hello Kitty som mig. När hon hade på sig sina nya strumpbyxor idag pekade hon på Hello kittyn flera gånger och skrattade 🙂 Hoppas din kväll blev underbar och jag önskar dig en happy 1:a advent! Kram 🙂
  Mamma till 2 små prinsar-
  Haha, ja kanske det!;) Hoppas att du har en mysig weekend och happy 1:a advent! 🙂 Och du – jag mejlar dig bild på kläderna så snart jag bara kan, jag hinner inte riktigt med allt just nu bara.. men har INTE glömt.Kram! 🙂

 4. Anonymous says:

  Kära Anna-Stina, tål du inte när någon kommenterar något som inte är helt i din stil el smak? Är det bara puttinutt som får finnas här på din blogg? Det ger tyvärr en liten inskränkt värld, trodde du ville höra vad dina läsare tycker både ris och ros dock, du som säger dig måna så mkt om oss läsare ;-)Kram på dig och Hjäääääärtat!

 5. AnnaStina says:

  anonym-
  Jag önskar inte att publicera bloggupproret inlägget pga att jag själv är väldigt glad i både att blogga och att läsa andras bloggar. Vill inte vara en del av ett uppror jag inte tror på. Önskar dig en flott vecka! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *