Gårdagens lunch.

Allmänt

d168397-2591
Har ser ni min ena tatuering lite bättre 🙂  Det är ett japanskt tecken för "lycka & välgång" (good fortune) och jag gjorde den i Köpenhamn för ca 15 år sedan då jag var där med mina trevliga jobbkollegor från SF Bio. Det gjorde riktigt ont men gick hur fort som helst 🙂 (Jag visar min 2:a tatuering vid ett annat tillfälle.)

Phuket kl. 00.10, natt mot lördag.

Jag & Johanna har som rutin att gå och luncha på "Orchid Resort" när vi tar badbussen till Karon och eftersom det regnade då jag bloggat klart på internetcafet igår så gick vi raka vägen dit då. Och det var perfekt tajming för precis då vi var där och åt så regnade det ganska mycket men det gjorde absolut ingenting för vi satt och myste under taket 🙂

Vi delade på en "fried rice with chicken" och Johanna mötte samma tjej som vi satt brevid förra gången vi var där så hon "lekte" lite med henne 🙂

Det är egentligen de gånger som vi besöker resorter som "Orchid" som jag blir påmind om att vi faktiskt ÄR i Thailand på semester för där får jag riktig "charterstämning"! 😉 Alla vi pratar med frågar när vi kom ner? och när vi säger 13 december så blir alla lika förvånade för där är ju nästan ingen längre än 2 veckor. 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Gårdagens lunch.”

 1. HELENASCITY says:

  rösta på HELENASCITY i min blogg =)

 2. Har ni redan varit där i två och en halv månad??? Det känns som det var alldeles nyss som du skrev att ni snart skulle åka till Thailand. Tiden går fort! 🙂

 3. Susanne says:

  himmel vad mysigt ni har där nere:) Tänkte på att du tidigare skrivit om Charlotte Perelli, (tjuv)lyssnade just på hennes bidrag och kollade kläder. Hon är underbart tjusig!!!! Ser fram emot Mello i morgon, ha det bäst. Kram

 4. Haha ja man förstår ju att de blir förvånade 🙂 Men så härligt att få den möjligheten som ni har nu!
  Ha det gott.
  Kram!

 5. Anonymous says:

  jag har ett kinesiskt tecken för good fortune i handleden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *