Gårdagens orkidé shopping!

Allmänt

168397-2314
Jag & Johanna på orkidé shopping igår.

Phuket kl. 14.00, fredag eftermiddag.

Åååå nu blev jag HAPPY!! nu kan jag änligen lasta ner bilder 🙂 Tjohoo! och det är perfekt tajming också för hjärtat sover en nap nu. Jag märker att hon behöver mer sömn i denna värme och det gör jag och JIG också, vi är såå trötta på kvällarna…

Igår blev mitt & Johannas sista stopp på en blomsterodling precis vid vägen en liten bit från där man svänger in till vår resort. Det var galet VARMT, så varmt att det bara rann svett och jag var rädd att Johanna skulle svimma så efter att den här bilden togs fick jag gå och lämna henne i taxins sköna air condition med chauffören. Ni ser nog på oss hur varma vi var…? 😉 och det var efter att vi varit där i typ 2 minuter…!

Att kliva in bland alla dessa VACKRA blommor är en dröm! och ni skulle sett alla orkidéer!!! jag bara älskar dessa enormt vackra blommor och jag höll på att smälla av då jag såg hur många de hade och hur mycket mycket finare de är än de vi har hemma i Norge & Sverige och för att inte tala om priserna… ! ska visa vad jag menar i nästa inlägg! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Gårdagens orkidé shopping!”

 1. Anette says:

  Men vilka fina orkideér…jag älrksr såna…och så finns det så stora där,här kostar ju en liten minst 200 kr(då är det ju bara 2-3 blommor).

  Hittat nån favorit resturang i Kata,som du kan rekommendera??
  Ha det bra…
  /Anette

 2. erica says:

  Visste du att orkidé betyder testikel pågrund av deras rötter? hihi ganska tokigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *