GÅRDAGENS OUTFIT.

Min lilla J knipsade bilder igår kväll då jag dansade runt här hemma.

I kväll hände det igen, JIG kom hem ovanligt tidigt, redan runt kl.22.30. Och ja, det är riktigt tidigt för att vara honom. Men häromdagen, i måndags tror jag?, så toppade han det med att komma hem runt kl.21. Alltså jag gick i taket. På riktigt!  Stackars mann… Men ni som precis som mig är vana att alltid vara själv hemma med barn vet hur det är… man skapar sina egna rutiner och allt flyter på och runt kl.21 är den tiden då Johanna oftast lägger sig så ja, det blev minst sagt lite rörigt den där kvällen… För J blev så klart jätteglad över att pappa kom hem! så hon kunde absolut inte sova utan kom tassande upp flera gånger och Gucci, som a.l.l.t.i.d. somnar inne vid J´s fötter förstod verkligen ingenting? så han ställde sig mitt i dörröppningen till vardagsrummet / stua och bara stirrade på JIG… Ha, ha. Vilken kväll alltså!   Tror det dröjer till han kommer hem så tidigt igen… 😉

Men nu var det egentligen inte det jag tänkte skriva om, utan om min nya underbara stickade cardigan som redan har blivit ett favorit plagg. Den är perfekt att vira in sig i kyliga kvällar, att slänga på sig utanpå en klänning när man har gäster hemma, att ta höstpromenader i… Love it!

The cardigan kommer från Lindex och kostar bara 399 nok och hur mysigt är det inte med alla långa fina fransar? Och det där rosa köket i bakgrunden som Johanna fick då hon fyllde 3 (?) har varit på väg ner i källarboden i flera år eftersom J menar att det är så barnsligt. Men, så fort vi har gäster så är köket det första kidsen leker med. Det skrivs menyer till oss som sitter vid middagsbordet och det lagas mat och serveras så ja, det får bli, i alla fall ett tag till.

Ska ta och se till att den där diskbänken blir skinande Ajax-ren nu innan jag dyker i säng också fick jag plötsligt för mig att tömma a.l.l.a. lådor i den Bruka skänk som står här i köket och vi snackar alltså 16 (!) lådor så ja, har liiiiite att sortera typ…  Men oj! så härligt det ska bli med ordning & reda. Och det är lite balsam för själen att ta tag i ett sånt prosjekt efter en dag som denna…

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GÅRDAGENS OUTFIT.”

 1. Nilla says:

  Haha kan tänka mig att det blev rena cirkusen hemma hos er då din man kom hem tidigare. Visst är det lite kul hur man skapar sig sina rutiner i mycket. Jag kan bli nästan galen om något stör mina rutiner, speciellt på morgonen. Måste bara säga att du är verkligen supersnygg i din nya frisyr, du ser både yngre och lite sportigare ut 🙂 Hoppas du får en jättefin fredag och att du kan bocka av listan över jobbiga saker. Njut helgen och tack för all inspiration och allt pepp i vardagen, du är fantastisk!!! Kramar

  • gizmolina says:

   Ja, cirkus är verkligen rätta ordet. Ha, ha. 😉 Och tusen miljoner T.A.C.K. för den fina komplimangen ang. mitt hår och peppande omtänksamma ord… ! De värmer ska du veta Nilla!!! Och så fantastiskt att du tycker att jag ser yngre ut?! jag som tänkte tvärtom…

   Nu tar jag med mig din underbara feedback in fredagen och önskar dig en magisk weekend! Stor kram!

 2. Martine says:

  Hei, hvis du noen gang skal selge det utrolig nydelig kjøkkenet til J så vil jeg veldig gjerne kjøpe det til min lille Fiona på 15 måneder så si ifra er du snill:-)
  Ha en super fin dag!

  • gizmolina says:

   Åh vet du… det känns som att det där köket ska få gå i arv till Johannas eventuella barn… så jag tror tyvärr inte jag någonsin kommer att klara att sälja det… Det är bara så f.i.n.t. och kvaliteten är fantastisk! Så – hoppas, hoppas att du får tag i ett någon annanstans! (har sett det hos butiken Riktige Leker här i Oslo!)

   Happy weekend!!! Klem!

 3. Charlotte says:

  Tell me about it – min man kommer alltid hem runt 21…och jag har mina rutiner för att få alla 3 kidsen i säng och vi har vårt mys och allt sånt ensamma…när han typ en gång i halvåret kommer hem tidigare så blir det så mkt kaos att vår hund gömmer sig under sängen 😀 Tur att jag trivs att vara själv med barnen och ja gillar min ensamtid innan han kommer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *