GÅRDAGENS OUTFIT.

Allmänt

11217963_10153065594420796_5764503703430998350_n

Dagens tänkvärda. Ditt liv – dina val.

Moooorning darlings! 

Förlåt min frånvaro igår, jag var ute på vift i princip hela dagen och sen försvann kvällen (åhhh så kul att Luleå tjejen Anna-Sofia gick vidare i Idol!!! hennes mamma gick på samma skola som mig och vi hade gemensamma vänner under uppväxten så hon är sån där som jag hälsar på men inte känner privat…) och vips så somnade jag med en Leila Lindholms inredningsbok Welcome Home över huvudet….zzz…. Alltså jag har helt snöat in mig på hennes stil. Åh som jag älskar boken!  Och jag hade själv 100% “lexington / New England-stil” när jag flyttade till Norge. Jag och min dåvarande mann totalrenoverade en underbar lägenhet på Majorstua och valde med omsorg alla detaljer så det var R.O.O.M. stil deluxe! (om du kommer ihåg den inredningsbutiken? då den låg på Kungsholmen i Stockholm? åh den var så otroligt fräsch! idag finns de ute i Täby men  jag har tyvärr inte varit dit…). Jag bloggade ju inte på den tiden ( vi snackar 15 år sen ) så tog tyvärr inte så mycket bilder men några tror jag att jag har så ska visa er en dag!

Hur som helst – torsdag idag och Johanna var SÅ glad över att skoldagen startade med träslöjd kl.08.15. She loooves it! Och solen den strålar från en vackert klarblå himmel så fönstret står öppet här i köket,  fåglarna kvittrar och Gucci hoppade precis ut. Oh yes, han trivs där ute.  Och JIG fick fota min dagens igår så ja, här kommer en gårdagens knipsad ute på vår gård:

11220799_10153065580675796_7760616241285803581_n

Åh som jag älskar hösten! det prasslar så härligt med alla löv på marken och vi får mysa in oss i stickade plagg… (men de får i.n.t.e. sticka! jag är sjukt känslig mot stickig strikk… !)

12004140_10153065575995796_3234283086609064112_n

Min nya poncho shoppades i full fart på Kapp Ahl härom dagen för det var love at first sight. Ponchos & stora sjalar som jag kan slänga på mig är ett absolut favorit plagg ! It´s very Gizmolina.

11990526_10153065578360796_1267668224283234368_n

Men alltså löven…. måste jag kratta bort dem från gräset? eller kan de ligga kvar där när snön kommer? Oh my – jag har inte helt vant mig vid / lärt mig huslivet… måste nog köpa trädgårdshandskar…och kanske en kratta?  (gärna i guld / vitt eller rosa…).

Det dånar här i huset p.g.a. att de river ut källaren så efter frukost blir det en cykeltur med min nya fina cykel till city för att shoppa lite blomster. Vill nämligen visa er lite ny interiörshopping som jag gjort men då ska vaserna stylas först så ja, flower shopping coming up!  (men det är i.n.t.e. lätt att hitta blomster här uppe…. oh my… saknar Oslos vackra blomsteroaser). 

Nej, nu tar vi tillvara den här vackra dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GÅRDAGENS OUTFIT.”

 1. Lena says:

  Saknade dig i går ….. desto gladare idag när det finns ett nytt inlägg från dig. Då blir jag så här glad 🙂
  Din positiva inställning. Dina fina bilder. Ditt sätt att skriva och förmedla till oss läsare. You really make my day….och yes – vem gillar inte blommor. Underbart. Ha en fin dag bästa du. Här skiner solen också.

 2. En läsare says:

  Man behöver inte alls att kratta bort alla löv utan du kan köra över med gräsklipparen så blir det sönderklippt och blir väldig bra för maskarna att dra ner i jorden och bra näring sen ska man inte gå för mycket på gräs om det är snö Lycka till

 3. Deseree says:

  Det låter som det saknas en gizmolina butik däruppe

 4. Deseree says:

  Oj mina gubbar kom inte med haha det var en blink gubbe och tummen upp. En gizmolina butik med blommor kanske ?

 5. Cessan says:

  Åh så snygg poncho ❤️ Visst är det mysigt med stickat!
  Du måste ju kolla in trädgårdskläder från Garden Girl! Ljuvliga & såå bra!
  Kram

 6. Cecilia says:

  Du må absolutt investere i hagehansker og andrøe hageklær og stæsj.
  Må da tipse om gardengirl.no -de har sikkert svensk side også – De har mye lekkert og veldig Gizmolina style

 7. Äsch- låt gräsklipparen ta löven 🙂 Vi har en robotgräsklippare, bästa investeringen! Njuter nästan när jag ser grannarna klippa sin gräsmatta medan vår är som en golfgreen helt utan ansträning 🙂

  Njut kvällen fina du!
  Imorgon är det freeeedaaaaag!

 8. Catrin says:

  Åh vilken fin poncho, har själv sökt en den liknar de från Minilla. Jag har hittat strumpbyxor i lika mönster/färger till höstens/vinterns stickade enfärgade tunikor/klännigar. Jag brukar göra mina naglar hos Jowa by beauty, hon heter Johanna eller Josefin det är hon som äger salongen, hon är noggran och duktig. Vad tråkigt att folk inte kan glädjas utan missunna när man shoppar gör om. Det är ju energiboost. Hoppas källaren blir bra. Tack för en positiv och mysig blogg och att omställningen blit bättre för varje dag. Ha en mysig fredagkväll. /Catrin

 9. Jessica says:

  Hej A-s!
  Fantastisk blogg som jag följt sen Johanna var liten. Du är en underbart inspirerande människa. Även om jag själv är långt från piff och glitter glamour så gillar jag din blogg som skickar kärlek och glädje och göra det man tror på med en positiv syn på livet!
  Jag som är från Gotland (men bor på västkusten) ser ofta detta att vänner vänder hem med familj och en föreställning om att tillvaron är sig lik. Människor har förändrats, det är stor skillnad på när man är å besök en vecka eller två MEN jag tror att ditt hjärtat drar en kommer man också hitta en tillvaro och ett nytt liv. För hur kul är det att leva livet i repris? Ny tappning, ny version och det kommer bli hur bra som helst!
  ps: löv ger näring till gräsmattan så kratta löven på våren!
  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *