GÅRDAGENS OUTFIT & DAGENS RESA.

Morning darlings!

Jag sitter och skriver till er mitt i natten och tidsinställer det här inlägget för på morgon kommer det att bli lite småkörigt här. Varför? Jo, för att jag och hjärtat ska ut och resa och det ska bli såååå mysigt!  Hon har ju höstlov från skolan nu och eftersom de tagit bort de flesta möjligheterna till att ta ledigt från skolan så gäller det att passa på….!  🙂

Men jag vet inte riktigt hur jag ska få med alla våra saker den här gången då jag i.n.t.e. får ha med mig mer än max 20 kg? (h.e.l.p.!)  Får helt enkelt droppa några par skor, fokusera på 2-3 handväskor istället för 5 och tänka smartness när det kommer till ytterplagg för det är de som väger och eftersom vi bara ska vara borta i några dagar så ska nog det gå. Hoppas jag… Shit, märker att jag redan saknar SAS men den här gången var det en hel del pengar att spara på att boka med Norwegian så bara att bita ihop.

Gårdagens = min underbara oversized tröja från H&M som t.o.m. har fickor ! 

Och jag är SÅ glad i mina nya extensions från Hendrix Hair så de ska jag berätta mer om i ett eget inlägg. 

Nu kom jag på att jag ju betalade för 2 bagage á 20 kg så det betyder att vi girls har 40 kg totalt. Thank god!

Du följer mig väl på instagram?  om inte så tycker jag att du ska göra det, jag heter gizmolinas där! och, om du inte har instagram på din telefon så kan du följa mig på nätet,  klicka bara på bilden under rubriken instagram i vänstermarginalen så kommer du dit!

Nu kör vi lill-lördag med stil & ett smil girls!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GÅRDAGENS OUTFIT & DAGENS RESA.”

 1. London mamma says:

  Det ar samma har i London, man far absolut INTE ta ut kidsen fran skolan (olagligt!), sa det ar bara att aka under loven, nar priserna ar hogre och planen och sememster orterna fulla med kinkinga ungar *suck* Vi har dock lite fortur da var gosse gar i privat skola, dom har alltid lov veckan innan. Men snacka om klass-samhalle – valdigt orattvist!
  PS ALskar din troja (tror den skulle passa bra over en gravid-mage ocksa), el hela outfiten ju! Very chic mama indeed 🙂

  Stor Kram, och trevlig resa xx

  • gizmolina says:

   Tusen tack för komplimangen! 🙂 Nu blev jag glad här! Och ja, det är såååå tokigt det att man inte får ta ut fridagar till barnen för precis som du skriver så blir det klass-samhälle av det för det kommer bara att vara de med god inkomst som har råd att resa och se världen eftersom priserna är helt galna när loven kickar igång. Så håller med dig 100% om att det är riktigt orättvist.

   Önskar dig en fantastisk weekend!!!

   Kram!

 2. Josefine says:

  HOPPAS de ändrar tillbaka så man kan vara lite mer individuell i avslag / godkända lediga dagar. Det behöver ju inte vara många / år men för oss med familj i annat land är detta SÅ trist.

  Ha en fin resa snygging!
  PUSS

  Ps. Norwegian hade bättre utrymme i flyget ( flugit både SAS och Norwegian denna vecka) och det var nice 😉

  • gizmolina says:

   Eller hur ? Det hoppas verkligen jag också för detta är inte helt bra… och våra barn är ju fortfarande så små… Och ! att resa berikar livet och att barnen får se andra kulturer är ju bara enormt BRA !!! Det, om något, utbildar & utvecklar dem!

   Men alltså mycket bättre utrymme i flyget vet jag inte helt för vi fick flyga med riktigt gamla plan 😉 Men – det att de har wi-fi är coolt!!! Me like!

   Happy weekend vackra!

   Kram!

 3. Frida says:

  Fy tusan vad snygg du är människa! 🙂

  • gizmolina says:

   Men gud så snäll du är ! Tusen miljoner tack ! nu gjorde du min lördag här kan jag säga 🙂 Önskar dig en underbar weekend! Kram!

 4. T says:

  Du är så otroligt snygg!

  • gizmolina says:

   Miljoner t.a.c.k. ! vilken komplimang att få en småtrött lördagsmorgon, nu piggnade jag verkligen till ! 🙂 Happy weekend! Kram!

 5. Gry Jonassen says:

  Jeg vil ha genseren din fab Anna Stina!!! Kanskje jeg må prøve å strikke meg en…
  Puss og kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *