GÅRDAGENS OUTFIT.

J var så cool igår i sina nya stövlar som hon shoppat här nere.

Heeeey sweeties! 

Jag veeet, mina bilder (knipsade med Canon) blir fortfarande ALLT för små här på bloggen så idag ska jag ta tag i saken (hoppas, hoppas att han som hjälper mig sånt inte är på semester bara…)  Hur som helst – jag fick aldrig till att blogga igår för redan kl.11 åkte vi iväg i en minibuss tillsammans med vänner till den underbara söndags brunchen uppe på Twinpalms. Det var länge sen sist så därför var det xtra kul!

Och nu sitter jag ute på terrassen och myser eftersom det TOKregnar. Regnet har varit lite on/off idag men tyvärr mest on så mitt hoppfulla försök att ligga vid poolen resulterade i att jag fick springa in igen efter typ 4 minuter.  Men jag ska inte klaga. Att sitta här på terrassen är bra skönt det också!

Gårdagens = min absoluta favorit klänning från Melissa Odabash / Palmyre.

Hjärtat ville också vara med på bild och min Panama Hatt (girls style) shoppade jag på Twinpalms förra året. 

Alltså jag har mitt livs värsta h.å.r.k.r.i.s.e…. Inte speciellt festligt att ha det så på semestern… Var ju på väg till frissan här nere häromdagen men drar på det för jag är SÅ skeptisk till att gå till någon ny eftersom jag är lite kräsen av mig… Men får ta chansen en dag snart.

Nu sitter 2 söta girls inne och gör armband, JIG stack iväg på massage och själv har jag en del jobb att ta tag i så vi girls blir nog här hemma i kväll och beställer take-away. Blir enklast så här ute på landet 😉  (restaurangen här på resorten är stängd till 15 okt. och det finns inga restauranger på gångavstånd så måste ta taxi). Eller så sticker vi iväg och möter upp JIG senare för middag, vi får se.

Hoppas att du har en fin start på veckan! och du, kom i håg: positiva tankar!!!

P.S jag startade dagen på gymmet: löpband + styrka. Har inte tränat så här mycket på typ 9 år.

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 6 Comments

6 responses to “GÅRDAGENS OUTFIT.”

 1. Titti says:

  Idag checkade vi in på mitt favorithotell Twin Palms!!!
  Stort tjusigt rum med direkt access till poolen…stannar här till onsdag.
  Brunchen är ju toppen.
  Oj nu knackade det på dörren…..maken fick en flaska mousserande….det är hans födelsedag.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Då missade vi precis varandra Titti! för vi som sagt där på brunchen igår… Blir inte så lite avis på dig som checkat in där… Twinpalms är ju SÅ vackert! 🙂 Önskar er magiska dagar där och stort grattis till din make!

   Njut the bubbles! Kram!

 2. Vivian says:

  Hei fine du!

  Ingen bilder er små på min mac, bare så du vet! Alt ser helt normalt ut 🙂

  Fortsatt strålende ferie til dere!!

  Klem 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för feedback Vivian! den sätter jag stor pris på! 🙂 Bilderna är ok size på min mac också men jag vill ha de ännu större… ! The bigger the better, ha ha.

   Önskar dig fantastiska sommardagar! Klem! 🙂

 3. Siri says:

  Blir så glad når innleggene dine kommer- du var dypt savnet i går 😉
  Ang hårkrise; det er jo ofte sånn at det er vi selv og ikke de rundt oss som ser det godt når etterveksten kommer, jeg får litt sånn panikk selv når jeg ikke kommer meg til frisøren i tide. Men du skal vite at for oss som ser deg utenfra, er du fab og vakker 🙂 <3

  Sommerklemmer fra Trondheim som for en gangs skyld har langvarig sydenvarme 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är Siri! Tusen miljoner T.A.C.K. för fina ord! de värmer ska du veta och lyser upp natten här! 🙂 Ja, jag klarar tyvärr inte många mm med utväxt innan jag brukar springa till frisören…. men kanske är det som du skriver mest jag som tänker på det… Jag väljer i alla fall att tänka så nu efter din fina kommentar! 🙂

   Önskar dig underbara sommardagar fyllda av solsken och lyckliga stunder! Låter härligt med sydenvärme! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *