Gårdagens “Panduro Hobby” shopping..!

Allmänt

168397-1928
Påsar från "Panduro Hobby". Princess påse, 20st. och i de övriga är det 6 st i varje förpackning.

Jag shoppade underbart söta presentpåsar igår som är perfekta att ha hemma och fylla med små "supricer" om man plötsligt ska bort på besök.  De passar till allt från små presenter till godis! 🙂

De längst till vänster i bild med prinsessor på är perfekta till "fiskdamm" på barnkalas! eller som "goodiebag" på andra prinsessebjudningar.

Sen shoppade jag lite annat smått & gott också för jag gick som sagt helt "bananas" i butiken igår 😉

image1929
Söta bokstäver i olika utföranden att fästa på paket / påsar etc., fina hjärte kort att fästa på paket / påsar etc jag ska även använda dessa till adventskalendern. Det stora arket med "juletiketter" fugerar så att jag får själv klippa ur de "etiketter" jag önskar och sedan fästa dem på diverse paket etc. Ett ark med stickers med små söta kuvert på som det tittar upp ett kort som det står "Merry Christmas" på, dessa ska jag fästa på brev & kort. Och till sist.. en "bra att ha sak": en håltång! 🙂

Jag var dessutom "personal shopper" till min kära vän Kjersti så det blev en del i varukorgen… 🙂 Sen shoppade jag allt jag behöver till adventskalender med änglavingarna också så nu tror jag att det måste dröja lite innan jag sätter min fot på Panduro igen! 😉

Nu sover mitt hjärta och jag ska fixa till här. När hon vaknat står "Nagelfix" högst upp på "att göra" listan. Ska ta bort "akrylen" idag för jag ska inte ha det på i Thailand. Där kan jag hellre gå och lacka franskmanikyr hur ofta som helst hur billigt som helst 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Gårdagens “Panduro Hobby” shopping..!”

 1. Så mycket rosa som jag har sett sen jag började läsa här har jag aldrig tidigare sett. Av nån konstig anledning så gör det mig ganska glad;)
  Det sista du skrev med nagelfix, akrylen mm, var det svenska??
  Ha en underbar dag;)

 2. Sara says:

  Ja, i Thailand är det hur billigt som helst 🙂

 3. Kattis says:

  akryl..aj aj aj!

  tur att du tar bort det, det är ju bara hemskt för naglarna!
  Körde med akryl i många år…nu har jag gele, mycket bättre, förstärker bara mina egna naglar och det ser mkt mer naturligt ut!

  kram till er!
  ha en underbar helg!

 4. Sanniis says:

  Ni verkar ha ett så fint hem! Kan du inte visa lite mer bilder på hur det ser ut? Tack för en trevlig blogg!

 5. AnnaStina says:

  Isabellas pappa-
  Hahaha 🙂 Nej, nagelfix & akryl är ett tjejspråk som inga killar förstår så det är inte svenska 😉 Vad fantastiskt att allt rosa här hos mig gör dig glad för det är liksom det som är meningen! 🙂 Jag önskar dig och din familj en fantastisk weekend! Kram! 🙂
  Sara-
  Ja, tok billigt! 🙂
  Kattis-
  Jag har haft både akryl & gele på mina naglar men nu kör jag akryl sedan en tid tillbaka och är hur nöjd som helst. Och jag valde faktiskt att inte ta bort det idag utan kör på en stund till! 🙂 Jag önskar dig en lovely weekend! 🙂 Kram! 🙂
  Sanniis-
  Tack snälla du! 🙂 Jag har länge lovat att visa fler bilder från mitt hem så jag ska försöka skärpa till mig och visa fler snart. Men – jag la ut en redan i kväll efter att jag läst din kommentar! 😉 Så – en är ju bättre än ingen 😉 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *