Gårdagens R.O.O.M. shopping.

Allmänt

168397-1151
Jag tycker att det här rosa grod ljuset med prinsessekrona är såå sött & coolt. Har tittat på det 100 gånger men inte shoppat det men igår slog jag till! 🙂 De rosa disktrasorna från "Ric" är favoriter på köket för med fina städtillbehör blir det lite roligare att torka av diskbänken 🙂

Igår tog vi en "kose tur" till R.O.O.M. jag och mitt lilla hjärta (och den här gången såg jag till att vi hamnade på RÄTT t-bana 😉 och det blev den trevligaste turen! Jag mötte såååå många jag känner som jag inte mött på väldigt, väldigt länge så när vi åkte hem från R.O.O.M. så kändes det nästan som att jag hade varit på en "fest" och minglat! 🙂  Helt lovely!!!

Om du brukar shoppa på R.O.O.M. här i Oslo och planerar att göra något större inköp (som tex en soffa, matbord etc) så får du skynda på om du ska få möjlighet att shoppa av världens duktigaste selger, Arve, för han slutar tyvärr där den sista september. Han ger dig den allra bästa service! I november börjar han nytt jobb på "Christian´s" på Frogner.

Jag blev tyvärr inte så imponerad över utställningarna på R.O.O.M. den här gången och på "Details" avdelningen kändes det "tomt" och inte alls så inspirerande. Tyvärr! Och de hade inte en enda Bruka korg så jakten på en tidningskorg går vidare.!

Shoppade ett kul kort också med texten:
"So…If it´s a man´s world, I suggest you boys get busy and clean this mess up!"

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Gårdagens R.O.O.M. shopping.”

  1. AnnaStina says:

    Tack söta du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *