Gårdagens shopping.

Allmänt

168397-1571
Topp från H&M Trend, pris: 398nok.

Den här toppen i 100% silke fick följa med mig hem från H&M Trend igår. Snygg med sjal i halsen och slitna jeans på luncher & andra trevliga dejter 🙂

Nu ska jag och hjärtat göra oss klara för att gå och leka med de andra kidsen på dagis. Det är en underbart vacker solig höstdag och de har precis monterat ner byggställningarna som skymde solstrålarna så nu är det så härligt soligt här inne i vardagsrummet att jag nästan måste ta på mig mina solglasögon. Lovely!!

Fånga dagen tjejer & killar och kom ihåg att du är chef över ditt eget liv så du bestämmer din egen lycka! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Gårdagens shopping.”

  1. Anna says:

    En riktigt höstig fintunika 🙂

  2. Anna says:

    Gillar verkligen tunikan, färgen är så härlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *