Gårdagens shopping!

Allmänt

168397-1964
Ull till Norge, bomull till Thailand (TACK! du som tipsat mig om Prinsesse Ullen från "G-sport"! :-), vi shoppade leggings där igår!)

När vi var på "Fru Lyng" och shoppade bilbarnstolen till Johanna så fick även dessa kläder följa med 🙂

Det blev kontrasternas shopping… först "Prinsesse Ull" från Janus, leggings (var slut i Johannas storlek på Fru Lyng, men hittade på G-Sport) och body, så inte min prinsessa ska frysa och sen… ett par super söta shorts till Thailand resan från "Petit Bateau" 🙂

I kväll har jag varit så seg att jag t.o.m. har glömt bort dippen i kylskåpet så det blev bara kinasnacks för mig och sen kebab då JIG kom hem 😉 Och vet ni… NU börjar jag piggna till! 🙂 så jag känner på mig att jag blir uppe lika länge som vanlig idag 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Gårdagens shopping!”

  1. Sofia says:

    söt blogg, och inte helt fel “shopping” 😉

  2. Hilde says:

    Vi har mye av Prinsesseullen til jentene, fine klær!

    Søt bukse fra Petit Bateau, har du sjekket ut den hele bodyen i singletform fra samme merke? Den er bare så søt:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *