Gårdagens shopping.

Allmänt

Phuket kl. 21.00, söndag kväll.

Det verkar som att hjärtat somnade rekord snabbt 🙂 så nu ska jag hoppa i duschen + fixa till lite här innan jag bloggar om dagen.

På bilden ser ni lite av gårdagens shopping som ska följa med hem till Norge . Jag blir  verkligen GLAD av sånna här saker! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Gårdagens shopping.”

 1. Madelene says:

  Hej.

  Vilka underbara Hello Kitty saker.Jag och min dotter blir litte avundsjuka det finns inte så mycket hellokitty i Göteborg (är det nån som vet vad det finns i Göteborg så tippsa)Är inte du trött i dag efter shalgernatten? Önskar dig en trevlig morsdag.Ha en fortsatt trevlig kväll.Idag lagar min man och dotter middag så det skall bli underbart att sätt sig till ett dukat bord och njuta av en god middag.Ha det nu så jätte bra.

  Kram Madelene

 2. Sara says:

  Åååå jag blir oxå så glad av såna saker! Mysigt! 🙂

 3. Elin says:

  hm, rosa och hello kitty. du anar inte hur avundsjuk jag blir! tänk om sånna här saker fanns till thailandspris här i sverige, då skulle jag vara storkonsument!

 4. sandra says:

  Åh dessa små kitty näsdukar köpte jag oxå med mig ett helt gäng.

  De är så söta !!

 5. Åh, så mycket söta saker! Sånt kan verkligen pigga upp den grå vardagen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *