Gårdagens shopping = dagens.

Allmänt

Min dagens = gårdagens Zara shopping. Tröjan (kr279) har snygga bruna mocka detaljer bak på ärmen och jeansen (kr399) är snyggt slitna (precis som jag vill ha dem). Jag matchar mina news med linne från Ti-Mo och ett par Acne. Mitt super duper fina halsband ska få ett eget inlägg senare (det kommer från den HÄR butiken).

Ska värma lite lunch nu och sen sticker jag down-town 🙂 Uppdatering kl.16.10: jag kom mig aldrig utanför dörren. Fick ett par nya inspirerande uppdrag igår som jag har jobbat med och nu är det dags att hämta på dagis… Tjingeling 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Gårdagens shopping = dagens.”

 1. Gøril says:

  Hei, så kule ting. Digger slike slitte jeans. Er de også kjøpt på Zara?
  Ha en fin regnværsettermiddag.

 2. Marie says:

  Lika snygg som alltid är du!

  Du vill inte tipsa om en snygg brun handväska och matchande heels (någon lite hög sko att ha till kjol och byxa nu när värmen alldeles snart kommer!) att ha till? Mina nya vårkläder passar INTE till allt svart jag har sen i vinter.

 3. Tonje says:

  = fin & fresh

  Super inspirasjon. Tror jeg skal stikke innom Zara en dag 🙂

 4. Saga says:

  Nyss hade du Primeboots och en sjal till den outfiten, eller ser jag helt fel! =)

 5. Johanna says:

  Jeansen ær supersnygga! 🙂 Soliga hælsningar från Jamaica!

 6. A says:

  Hej du 🙂

  Tack för en fin blogg 🙂

  Jag undrar vilken storlek du har på din louis vuitton neverfull? Är det en GM eller en MM? Har tänkt att slå till på en men har svårt för att bestämma mig för vilken storlek jag ska ha! Tror du att du har samma storlek som Sofi Fahrman har på sin?

  Tack!

  Kram!

 7. karoline says:

  Har också de jeansen och de är snygga och sköna 🙂

 8. Matilda says:

  Sååå snyggt…som alla dina outfit´s, ditt hem och hela din blogg tycker jag, vad lycklig jag blev när jag *hittade den* av misstag…helt i min smak! 😉
  Tack för massor inspiration…och jag klickade oxå hem (tjohoo för websajten för oss stressade mammor!) de slitna byxorna(i båda färgerna!)från Zara i helgen och *can´t wait* tills de kommer och förgyller mina ben som vill springa ut i våååren och njuta! 😉

  Tack iaf för att jag får titta in och bli inspirerad!

  Kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *