Gårdagens shopping = härlig läsning!

Allmänt

168397-1418
Svenska ELLE Interiör & Vi föräldrar blev gårdagens blad shopping.

Gårdagens shopping blev fylld av : "inspirationen & underhållning"! för när jag är hemma i Sverige så bara ÄLSKAR jag att gå till en bokhandel. Det är så lyxigt att få handla de svenska böcker jag inte får tag i i Norge också är det så mysigt att stå och bläddra i vackra böcker.

Så – efter mitt besök på "Akademibokhandeln" igår fick jag ÄNTLIGEN (!!) med mig boken "Privat" av Carolina Gynning & Alex S. Den har jag längtat efter sedan den kom ut den 14/9 så den ska läsas a.s.a.p! 🙂

Hittade även en helt underbar bok som heter "en härlig bok" av Mia Törnblom. Den ska jag berätta mer om i ett eget inlägg en gång. Boken "Heja Tjejer" är fyllda av massa kloka & inspirerande citat så den kommer jag att skriva ur på min blogg.

Den söta anteckningsboken "fairy fantastic ideas!" var ett "must" att köpa för jag har nästan skrivit ut den jag köpte i somras. Har alltid med mig den i handväskan och skriver "att göra" listor, små anteckningar etc i den.

Oj, nu kom precis mitt hjärta och mamma innanför dörren här. Lilla sötisen har sovit ett par timmar i sin vagn. Jag tror att det är den friska Luleå luften som gör att hon sover så gott 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Gårdagens shopping = härlig läsning!”

 1. Angel says:

  Den där härlig av Mia törnblom är fantastisk vi sålde dom på bokmässan förra månaden sådär luddig på framsidan *s* var ju tvungen att kika igenom den. Lovely

 2. AnnaStina says:

  Angel-
  Så du jobbar på ett bokförlag? blir ju lite nyfiken nu 🙂 Jag håller med dig, boken är helt underbar! Och det att den är mjuk & skön att hålla i är ju bara helt lovely. Sen skriver hon ju SÅ kloka texter också. Kram! 🙂

 3. Angel says:

  Jag jobbade åt ett under bokmässan,nya erfarenheter är alltid trevliga å böcker är ju nåt jag älskar så.Den där boken lockade verkligen med sitt omslag och ja den verka ju verkligen uppmuntrande =) sen får väl även du plats att skriva dagens tankar om jag inte har fel?passar dig perfekt =)

 4. a.k says:

  när du har läst gynnings&schulmans bok kan du väl skriva vad du tyckte? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *