Gårdagens shopping & min loggo.

Allmänt

168397-748

Det här är 2 skrivblock att bli GLAD av!! 🙂 De är helt perfekta att ha i handväskan eftersom de är så tunna och inte har någon tjock spiral i kanten, arken är dessutom helt vita så man kan t.o.m. rita ner de idéer man kommer på! De var helt oemotsåndliga. Jag shoppade dem på "Akademibokhandeln", 49kr/st.

Det påminner mig om när jag satt och ritade loggon till min butik…. Jag satt på "Café M" på Jacob Aallsgate i Oslo och skrev och skrev och skrev, jag skrev loggon först på ett sätt, sen vred jag pennan lite till höger, sen lite till vänster, sen ritade jag ett hjärta, sen några till hjärtan för att komma fram till det perfekta hjärtat,  sen satt den plötsligt!!! Min Gizmo & Co loggo med ett hjärta över i som idag är en av de värdefullaste ting jag har! 🙂

Tänk på det om du ska starta eget: gör en UNIK loggo som är din egen. Välj inte ett typsnitt från pc´n, det blir så opersonligt och det kan ju "alla" välja. Om du inte kan texta fint själv – få hjälp av någon som kan.! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Gårdagens shopping & min loggo.”

 1. Linda says:

  Helt sant! Jag satt oxå o klurade på min logo när jag skulle öppna min butik… Tillslut hittar man rätt helt plötsligt bara! Det är ju det som är grejen med EGET en EGEN logga 🙂 Gillar din blogg! kram Linda 🙂

 2. josefine says:

  du skriver SÅ fint!!!
  puss nu MÅSTE Jag hoppa i säng, blogga tidigare så slipper jag sitta
  o läsa om nätterna hihi!

 3. AnnaStina says:

  Linda-
  Så fantastiskt KUL att du har egen butik!! 🙂 Nu blir jag super nyfiken på din loggo och ALLT! Ska surfa in på din sida imorgon så kanske jag får massa svar.? 🙂 Vad är det för typ av butik du har? Och ja, när det gäller loggo så är det som du skriver; plötsligt så sitter den bara! 🙂
  Kram! 🙂
  Josefine-
  Thanx darling. Jag har varit på väg i säng i 1 timme nu så nu MÅSTE jag…! Kramar! 🙂

 4. Jessica says:

  Sötis,
  Åh,Du hade helt rätt – I Love Them 🙂 Guuud så söta !!!! Man kan ha hur mycket söta block som helst 😉
  Hoppas dom finns kvar när jag kommer till Sverige nästa vecka. Då ska dom några ex få följa med mig hem 🙂
  Önskar Er en underbar tisdag !!
  Krameli 🙂

 5. Linda says:

  Jag driver en butik i Gävle “Cool & Mini” med lite kuliga barnkläder o en del annat. ÄLSKAR danska designers, tycker att dom är fantastiska!! Katvig, Ej Sikke Lej, Mala, Småfolk o massor av annat. Just nu bor vi i Köpenhamn, min sambo spelar hockey här, så då har jag anställt min syster hemma i butiken. Välkommen in om du har vägarna förbi Gävle 😀 Du är ju en mamma med koll 😉 *kram*

 6. AnnaStina says:

  Hej Linda!
  Så du har butik i Gävle? Jag har faktiskt bott i Gävle! 🙂 Bodde där -94 till -95 och jobbade som chef på Filmstaden som ligger mitt på torget. Var ligger din butik? Jag bodde i “Rosa huset” och trivdes fantastiskt bra i Gävle den tid jag bodde där 🙂 Jag har tyvärr inte besökt Gävle sedan den dagen jag flyttade därifrån men en dag så kanske jag har vägarna förbi och då ska jag absolut titta förbi. 🙂 Kram! 🙂

 7. Linda says:

  Här är vi uppe o nattsuddar 🙂 Min butik ligger på Söder. Jag har mina skyltfönster mittemot där Julbocken står. Kul att du har bott i Gävle 🙂 Rosa huset är såååå mysigt! Jag gillar oxå Gävle men uppskattar att få komma ut lite o se nåt annat genom Johans hockey. Vi bodde i Sundsvall tidigare och då hade jag min butik där. Älskar den stan med… Man ska passa på att se sig omkring! Hur trivs du i Oslo? Jag har en halvbror som bor där så det finns ju verkligen anledning att åka dit! *kram* Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *