Gårdagens shopping!

Allmänt

168397-1230
Tunika/klänning från H&M Trend, pris: 498nok.

Kommer ni ihåg min H&M påse som låg brevid mig igår? Den var den här som var i den! En riktigt fin stickad tunika / klänning från Trend avdelningen. Jag tycker det är lite "Odd Molly" över den faktiskt. Den blir jätte snygg till svarta strumpbyxor och stövlar i höst. Min vän Kjersti visade mig den då jag har hos henne i söndags och jag tyckte så mycket om den att det bara var en sak att göra… löpa & köpa! 😉

Min lilla darling hade lite svårt att somna i kväll så jag sprang (som vanligt) fram och tillbaka för att få med mig så mycket som möjligt av Idol. Nu sover hon jätte sött sedan strax före 21 och jag sitter och ser fram emot att få se fortsättningen på Idol senare i kväll. Vad läckra tjejerna hade blivit nu då de var stylade!  Super snygga!

Ska sätta mig lite med mitt "uppdrag" nu då jag har mitt besök där så "färskt" i tanken och skriva ner alla idéer jag kommit på så vi ses lite senare 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Gårdagens shopping!”

 1. Cornelia says:

  Din blogg är hur bra som helst! Man blir alltid glad av att läsa ditt liv med din underbara dotter etc. Tack så mycket!

 2. AnnaStina says:

  Cornelia-
  Å, nu gjorde du min kväll här! Tusen TACK snälla du för fina ord. Jag blev riktigt GLAD nu! 🙂 Kram 🙂
  Tobias-
  Thanx! 🙂

 3. Minna says:

  Hej! Jag tycker du har en fin och trevlig blogg, det är trevligt med någon som är positiv och glad, även om du såklart inte alltid är det så är det en trevlig sida att visa för andra människor. Man kan bli inspirerad och få energi av sånt. Kul!
  Jag är bara så himla nyfiken av mig. Du skriver ju om ditt liv med din dotter och vad ni gör tillsammans. Man får lätt känslan av att din man bara jobbar och att ni inte umgås så mycket som en familj. Är erat förhållande jämställt på så vis att ni båda har lika bra hand med eran dotter och delar på ansvaret med henne eller är det mest du som sköter den biten?
  Hoppas du får en fin kväll.
  Kram

 4. Linda says:

  Minna: menar du att ett (enligt dig) jämställt förhållande är det bästa för ett barn? det tror inte jag. det är vad man gör med tiden när man ses som är det vikitgaste, inte timmar hit och dit.
  och i hur många familjer träffar inte barnet sin mamma mer än sin pappa
  när barnen inte ens fyllt ett år?
  nej, jag tycker att Anna-Stina, som jag förstått varit en riktig karriärskvinna och nu enbart ägnar sig åt sig själv och sin underbart fina dotter, ska ha CRED för att kunna göra den omprioriteringen.
  och du Anna-Stina…jag har skrivit det förut, men ditt skrivande är alltid så upplyftande. tusen tack!

 5. Lana says:

  Åhhh, vad snyggt!

 6. Mirva says:

  HAR SKICKAT ETT VIKTIGT MAIL TILL DIG !!! KRAM!

 7. Madde says:

  Gud så snygg tunika..
  BRA KÖP! Jag älskar hm trend…
  Kram

 8. AnnaStina says:

  Minna-
  Min blogg handlar om mig och min prinsessa och det är ett medvetet val. Min sambo önskar inte att vara en del av bloggen och det gör att du därför inte får veta så mycket om honom. Jag har drivit eget företag fram till i mars i år och eftersom min dotter precis har fyllt 1 år så har jag varit mammaledig fram till för några veckor sedan. Nu har jag en “paus” från jobb (har tok jobbat sedan jag var 14 år och haft fullt fokus på min karriär..) och i december reser vi hela familjen till Thailand där vi köpt en lägenhet. Utifrån den rådande situationen så tillbringar jag massor med tid med min dotter så att min sambo kan jobba oss hela vägen fram till ett “friår” i Thailand. Vi längtar verkligen dit! Kram. 🙂
  Linda-
  Tusen miljoner TACK snälla du för värmande ord! You make me happy! Tack & Kram! 🙂
  Lana-
  Tack! 🙂
  Mirva-
  Tack för mejl. Jag har shoppat till dig idag! 🙂
  Sara-
  Tack! 🙂
  Madde-
  Tack så jätte mycket! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *