GARDEROBSRENSNING.

14520609_10153847901010796_268276790957212442_n

Johanna ytterplagg-garderob är redo för kyla! (hyllan längst ner med joggeskor etc. fick inte plats på bilden…). Och ja- det saknas en klädpinne där uppe till jackor så – ett gäng ligger utanför och väntar på att få flytta in.

Det här klädskåpet, för Johannas ytterkläder, har varit ett tooootaaaaalt k.a.o.s…. så – jag drog ut precis ALLT och har rensat bort sånt som J vuxit ur (typ 8 par skor…), packat undan hopprep & sommarplagg / skor ,  lagt vinterjackorna från ifjol i tvättkorgen och hängde sen in det som är rätt size och aktuellt för årstiden. SÅ skönt att ha det gjort! och BRA att få en överblick över vad vi behöver köpa / komplettera med inför kyligare dagar. På listan hamnade: fingervantar, alltså v.a.r.t. tar alla vägen? jag hittade bara udda par, det är fingervantar och sockar liksom….

 Och igår så kom jag plötsligt på att jag köpte 2 par nya Ugg´s till J i New York. Som jag glömt att ge henne! för jag gömde påsen i min garderob då jag kom hem och tänkte att hon skulle få de till födelsedagen så – igår kväll åkte de fram och nu står de där redo för vintern. Ugg är ett av mina New York shopping tips! de har en stor fräsch butik på Madison avenue och priset är betydligt längre än här hemma. Men ett tips! är även att checka varuhusen, jag köpte tex de rosa med paljetter till J på Saks Fifth Avenue på rea / salg.

14581322_10153847602380796_460489931575483534_n

J testade sina nya Ugg´s igår kväll tillsammans med en super cute (halloween) pyjamas som jag hittat hos Lindex (dagens shoppingtips!). Och nej, det är i.n.t.e. ved i korgen Ha, ha. det är Kapla stavar (J älskar att bygga med) och ramarna…. well, de står på vänt… 

Nu ska jag sticka ut i det fantastiskt vackra vädret och hämta darlingen och sen i eftermiddag väntar jazzdans för henne och fortsatt röj här hemma för mig. Och vet du vad som tog emot mest att rensa ut ur J´s klädskåp? Hennes kappor från Livly… alltså det är SÅ prinsessigt fina!  Men bara att inse att den epoken tyvärr är över nu… (hon har vuxit ur dem och de tillverkas ej i hennes size) och kryssa fingrarna för att Johannas eventuella barn kan ha de en dag… för de är så fina att de ska sparas.

Njut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “GARDEROBSRENSNING.”

 1. Dina says:

  For en drøm av en skogarderobe<3

  • gizmolina says:

   Åh tusen t.a.c.k. för härlig feedback Dina! 🙂

   Önskar dig en underbar kväll och en strålande morgondag! Klem!

 2. Mari says:

  Alle små (og store!!) jenters drøm! Aperopos lampe i tidl.innlegg. Sjekk instagramen til innredningslisa. Det er klart du må ha Flos lampen!

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack för fina ord Mari! 🙂 Och tusen miljoner TACK för lamp-pepp. Det lutar helt klart åt att det blir Flos lampan… OM jag nu inte flyttar min lampa från matsalen till stua… Beslutsvägring deluxe!

   Önskar dig en magisk dag! Klem!

 3. Karin says:

  Ordning och reda! Till och med är det harmoni i färgerna. Vilka “fräsiga” Ugg’s du köpt åt J. Kul att ha, sådant som inte (nästan) alla har.
  Ha en fin kväll, kramisar från Karin.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för underbar feedback Karin! 🙂 Och ja, det är alltid kul att ha sånt som nästan ingen annan har… och Ugg´s är ju bara de skönaste skor som finns! Love them!

   Önskar dig en strålande dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Petra says:

  Så fin garderob 🙂 har du funderat på bloppis någongång så står jag först i kön 🙂 önskar dig en fin höstdag. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *