GET-SHIT-DONE-CANDY + INSPO.

wpid-sketch44849102.jpg

Darlings! 

Jag veeet det är bara onsdag idag men ändå, det är nästan helg!  I alla fall för mig som har take off i morgon bitti (extremt tidigt, typ mitt i natten…). Åhhh det ska bli så underbart härligt att resa bort några dagar att du anar inte.  Jag är verkligen mega peppad för inte bara ska jag få njuta vår vackra huvudstad, umgås med bästa vänner och träffa mina kära släktingar (vi ska fira min fantastiska moster som fyllt 70 år)  jag ska även få bli fin i håret. Ä.n.t.l.i.g.e.n. !!!  Har en lång sittning hos Rapunzel i morgon och jag kan nästa inte vänta till jag lämnar salongen med glammiga lockar för efter vi kom hem från Thailand så har jag verkligen haft hårkrise deluxe (jag ser i n t e ut) och jag som i vanliga fall slingar håret ca var 7:e vecka har inte gjort det på 4 (!!!) m.å.n.a.d.e.r. så nu förstår ni varför ni bara ser bilder av mig i min pälsmössa. Ha, ha.

Och eftersom vi ska resa så är min dag maxad så – när jag har postat det här inlägget kör jag raka vägen till soptippen innan jag sladdar förbi Posten på väg till skolan för att hämta J! Min räddning här uppe i norr är verkligen nettshopping, speciellt nu då jag håller på att inreda Johannas nya rum så jag är sååå happy över att jag kan klicka hem det jag önskar i soffan på kvällen också vips! så dyker det upp bakom dörren (eller ja, idag måste jag till posten, men ibland så). Love it!!!  Och sen kommer min kära bror hit och hjälper mig med montering. Och ja, jag måste nog köpa resväska också. För för första gången everlånade JIG min då han reste till Oslo för ett par veckor sen och ja, jag kan ju så klart försöka pressa ner allt i J´s rosa men nej, det kommer nog aldrig att gå för som ni vet så är jag ju inte direkt känd för att travel light…! 😉

12717209_10153332174545796_4199376018113824328_n

Härlig inspiration + get-shit-done candy är precis vad jag behöver i dag!  Jag bläddrar och river ut inspiration till mitt s/s-16 moodboard så att det jag eventuellt shoppar i helgen passar in där… 

12705727_10153332185915796_2929728188251093545_n

och hur snyggt är inte grönt / vitt randigt?! Såååå fräscht!  Och check halsbandet, det står ANNA på det! undrar var jag kan få tag i det? (fast jag gissar att jag måste vinna på Lotto först… ). Men nu kom jag  på att jag ju har ett ANNA halsband från Anna Dello Russo kollektionen hos H&M, får ta och söka fram det…  Har föresten sett ett par riktigt fräscha gröna plagg hos Lindex som jag är sugen på, nämligen dessa:

S0000007359382_F_W40_20151217135312

Hur snygg som helst!  den här tror jag minsann att jag ska sticka ut och prova idag!  Alltså tänk så fin till både vita byxor och slitna jeans… matcha med en vit tee eller bluse / skjorta och guldsmycken… ! 

S0000007396943_F_W40_20160115124522

Och den här tröjan är ju bara så fin! Ser du detaljen med den lilla slitsen och guldknappen i sidan? Me like!  

Nej, nu är det bäst att jag kommer mig iväg ut om jag ska ha en chans att hinna allt.

Ta tillvara din dag kära du och fånga de lyckliga stunderna! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “GET-SHIT-DONE-CANDY + INSPO.”

 1. Vi måste också upp tidigt imorgonbitti.
  Flyger redan 08.35 mot Doha/Stockholm.
  Tänk 8 veckor har passerat……nu börjar planering för nästa resa!
  Ha en härlig tripp till huvudstaden.
  Kram Titti

 2. Pia says:

  Välkommen till Stockholm. Vi har haft vårkänsla i vädret både idag och igår hoppas det fortsätter när du är här!

 3. Susie says:

  Hei:-) kunne du ha skrive opp nokon nettbutikker som du bruker? Både kle og ting og tang:-) usikker på kva som er trygge. Men det trur eg du veit. Tusen takk for evt svar:-) god tur til deg

 4. Evelina says:

  Ha den så mysigt i Stockholm och hoppas du får göra lite härlig shopping. Bra att du skrev om håret, genast påmindes jag om att ringa och boka ny frisörtid.
  Go kväll!!

 5. Pia says:

  Men igår hade vi vår och idag kommer snön (med dig) !

 6. Elisabet says:

  Hoppas du får härliga dagar i Stockholm, även om vädret inte är någon höjdare idag torsdag. Fina gröna saker i inlägget ovan!
  Kram Elisabet

 7. Petra says:

  Var inne på Lindex igår och den kavajen är ju bara så himla fin men vet inte om jag törs köpa den i grön:) den är fin men kanske man tröttnar på färgen.Ha det så fint här i sthlm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *