G.E.T.A.W.A.Y.

Allmänt

Lördag runt kl.17.30. Klänning + cardigan från Cathrine Hammel, skor Prada, solbriller Marc Jacobs och örhängen Zuzanna G.

Sweeties!

Igår överraskade JIG mig med en liten getaway... Så – sent på eftermiddagen checkade vi in på Oslos nyaste designhotel, The Thief, på Tjuvholmen och alltså detta hotell är ju bara helt magiskt. Just love it! Jag hade inte bott där tidigare, bara varit där på ett event, så detta var min 1:a övernattning men absolut inte min sista. Att bo på hotell i sin egen by är en så lyxigt härlig getaway från hemmet som hela tiden påminner om alla måsten och borde och praktiska saker….  Så ja, detta var balsam för själen !

Vackra Kate Moss kryddade 7:e etagen där vi bodde.

Check terrassen på rummet. O.M.G. jag vågade knappt gå ut där….snacka om svindlande höjd… !

Sitter och njuter ute på terrassen hemma nu men måste snart samla mig och ta tag i allt praktiskt som väntar inne i lägenheten. Har ett litet prosjekt som jag borde bli klar med helst till i morgon men ska bara chilla liiiiiite till först. Det är ju SÅ underbart med söndagar !!!

N.j.u.t. din dag du också min fina bloggvän! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “G.E.T.A.W.A.Y.”

 1. Titti says:

  Vilken fin klänning…tyll är underbart!
  Kram Titti

 2. Ditte says:

  Vad mysigt! Håller helt med att det är härligt att vara lite turist i egen stad och bo på flott hotell. DEt ger så mycket.
  Trodde att ni kanske rest till NY då du missade den resan tidigare. Men den staden ligger ju kvar.
  Önskar dig en fin början på veckan!

  • gizmolina says:

   Ja vet du att det känns som att vi har varit bortresta i flera dagar… helt underbart ! 🙂 Och den där New York turen jag… hmm…. vi pratade om den igår… har den tillgode i höst ! 😉 Önskar dig också en härlig söndag och en riktigt fin start på veckan ! Kram !

 3. Eva says:

  Så herlig! Nydelig kjole 🙂

 4. Mona says:

  SÅ SNYGG… den färgen är DIN.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. ! 🙂 jag är väldigt glad i den färgen så kul att du tycker att den klär mig ! Önskar dig en fin fortsättning på kvällen! Kram!

 5. Wow – vilken getaway! Och du – så fantastiskt snygg!!

 6. Solveig says:

  Superfin kjole! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *