GETTING READY FOR TAKE OFF.

drawing-fairest-illustration-mirror-quote-snow-white-Favim.com-59493

Onsdagspepp. Du är fantastiskt precis som du är.

Mina kära bloggvänner! 

Jag kommer helt av mig i mitt bloggande då era kommentarer lyser med sin frånvaro…  Men du kanske har mycket att göra eller är på ferie… ? oavsett så vet jag att du tittar in här och det gör mig lycklig!  Och här i Casa Gizmolina pågår packning för vi girls har take off om några timmar så jag bloggar mer i kväll då vi landat i en av mina absoluta favorit städer. Åhhh så underbart det ska bli att vara där i några dagar… och bäst av allt: vi ska inreda ett nytt hem där!  Berättar mer om det sen för nu måste jag köra på här.

Önskar dig en magisk onsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 37 Comments

37 responses to “GETTING READY FOR TAKE OFF.”

 1. Yvonne says:

  Spännande, blir såååå nyfiken, bon voyage….

  • gizmolina says:

   Tusen tack Yvonne! 🙂 Detta var verkligen en spännande & otroligt inspirerande helg!

   Önskar dig en magisk vecka! Kram!

 2. Ida Marie says:

  så spennende. 🙂 gjetter at det er Oslo du snakker om 🙂 hihi
  Hadde vart gøy om du hadde en omvisning i den nye huset- bilder på kjøkkenet, stua, overetagen, gangen osv 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, detta är hur spännande som helst! 🙂 Och ja, det är i Oslo som vi nu har en lägenhet som vi kan bo i då vi är där vilket öppnat upp för möjligheten att resa dit oftare. Ska visa några fler bilder snart! kul att du vill se.

   Happy new week Ida Marie! Kram!

 3. Frida says:

  Åh gud så så spännande med ett nytt hem, det ser vi fram emot att veta mer om ✨
  Jag kikar dagligen in på din blogg och hoppas på nya inlägg och när de dröjer, såsom detta gjorde så brukar jag gå tillbaka och läsa gamla inlägg från tidigare månader eller år. Därför får jag lite dåligt samvete över att jag inte kommenterar oftare så att du förstår hur stor inspirationskälla du är! Jag blir så mycket mer glad och peppad av det du skriver så jag ska försöka kommentera oftare så att du får lite kärlek tillbaka

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir då jag läser din kommentar Frida! Tusen miljoner TACK för fantastisk feedback & fina ord! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Men du ska absolut inte ha dåligt samvete för att du inte kommenterar så ofta. Desto roligare när du väl gör det! Och ja, det känns helt magiskt med lägenheten. Jag är så otroligt glad över att vi har den nu!

   Önskar dig den bästa kvällen och en glittrig vecka fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 4. Caroline says:

  Härligt med en liten resa! Finns ingen härligare känsla än att vara på väg…
  Inreda ett nytt hem, nu blir jag nyfiken. Uppdrag för någon annan eller ett nytt hem för er?

  • gizmolina says:

   Ja men visst är känslan av att vara på väg underbar! Love it! 🙂 Och den här lägenheten är min lycka just nu! Det är JIG´s företags pendlarlägenhet så den är inte “vår” men – vi kommer att bo där då vi är i Oslo och den öppnar upp för möjligheten att resa dit oftare och det känns bara helt underbart!

   Önskar dig en magisk vecka Caroline! Kram!

 5. Åsa says:

  Underbart med en resa!
  Läser varje dag.. går in flera gånger om dagen, så ska skära mig och kommentera oxå!
  Ha en trevlig resa!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir då jag läser att du tittar in varje dag Åsa! Det inspirerar mig massor i mitt bloggande! 🙂 och tusen tack för att du lämnade en kommentar. Det värmer! (du ska i.n.t.e. ha dåligt samvete för att du inte kommenterar ofta ). Och ja, att resa kryddar verkligen livet och jag får så mycket energi av att besöka Oslo!

   Önskar dig en riktigt härlig kväll och en fantastisk vecka! Kram! 🙂

 6. Åsa says:

  Men usch.. skära mig, ska naturligtvis vara skärpa mig! 🙂

  Underbart med en resa!
  Läser varje dag.. går in flera gånger om dagen, så ska skära mig och kommentera oxå!
  Ha en trevlig resa!

 7. Mary says:

  Jag har skrivit rätt många ggr till dig de senaste månaderna och även gått tillbaka för att se om du skrivit nåt svar. Just dialogen med dig är just väldigt härlig och peppig 🙂 Men det verkar som du mest svarar de som hinner skriva när inläggen postas och inte i en/ett par dagars, eller några timmar gamla inlägg. Absolut ingen fara men då tappar det iaf charmen för mig att posta en kommentar, så jag läser och gläder mig åt det istället istället 🙂 Bra att du säger till när vi är för tysta 😉

  • gizmolina says:

   Åh nu fick jag dåligt samvete Mary…. Uff, så dåligt av mig att jag inte har besvarat dina kommentarer. Det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för! Också lovar jag att jag ska bli bättre på att gå tillbaka och checka / svara i tidigare inlägg! 🙂

   Och tusen miljoner TACK för att du trots allt fortsatt att titta in här på bloggen och för alla fina ord! Det värmer mitt hjärta och peppar mig i mitt bloggande!

   Önskar dig den bästa kvällen och en magisk vecka! Stor kram!

 8. Monica says:

  Innom flere ganger om dagen, men dårlig til å legge igjen kommentarer. Skal bli flinkere til det! Er så glad i bloggen din. Du er en så gøyal dame, og skriver så bra!! Og virker så ekte! Heldige er de som omgås deg.
  Ha en herlig tur!!! 🙂 I dag kunne jeg også tenkte meg fly avgårde 🙂 Fra å hatt vår-vær her på Sørlandet (Norge), så våknet vi opp til skikkelig snøvær! Men….våren nærmer seg uansett 🙂

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen miljoner T.A.C.K. för fantastiskt fina ord & komplimanger Monica! Nu blev jag verkligen såååå glad ! 🙂 Och ja, den våren ja… var är den?!? Här uppe i norr är våra naboer ute och skottar snö för det har snöat non stop sedan vi kom hem igår… Men som sagt: våren är oavsett i sikte och jag gleder mig stort till den gjort sin entré!

   Önskar dig en riktigt mysig kväll och en uke fylld av lyckliga stunder! Klem! 🙂

 9. Åh, jag är inne o kikar men har fullt upp med min forskning- den typ äter upp all min tid plus Sportlov också såklart!
  Nu är jag iaf en snabb sväng på stan o ska kika efter de där “Advenstkalendrarna” fast till Påsk som du bloggade om!

  Spännande att se vad d är du ska inreda!
  Happy trip!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Så spännande med din forskning (you gooo!) och jag vet precis hur det kan vara i en hektisk vardag! Sen blir jag otroligt glad över att du tittar in här, det vämer mitt hjärta! 🙂 Hoppas att du fick tag i kalendrarna och ja, det känns enormt spännande med den nya lägenheten i Oslo. Längtar redan tillbaka!

   Njut din kväll! Kram!

 10. Line says:

  Takk for all inspirasjon og pepp du gir i hverdagen:-) Har det siste året gått gjennom en tung periode og ditt hverdagspepp har vært en inspirasjon. God ferie 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för helt magisk feedback Line! Åh nu blev jag både peppad att blogga ännu mer och enormt glad! 🙂 Att läsa att jag varit en inspiration i en tung period är den absolut finaste bekräftelsen jag kan få på att den tid jag lägger ner på min blogg är värd det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får en solig vår fylld av lyckliga stunder.

   Stor klem!

 11. Elisabet says:

  Å så spännande, blir det ett hem även i Oslo, eller…? Ha ett fortsatt bra sportlov! Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Elisabet! 🙂 Det är JIG´s företags pendlarlägenhet som vi kommer att bo i då vi besöker Oslo så jag är sååå happy om dagen för nu kan vi resa dit oftare!

   Happy new week!!! Klem!

 12. Pia says:

  Ha det så bra var ni än hamnar !

 13. Berith says:

  Så trevligt att inreda ett nytt hem,jag har aldrig riktigt förstått varför du flyttade till Luleå det stämmer inte med din livstil tycker jag.Det verkar vara alldeles för litet utbud för dina shoppingvanor.Men något måste ju dragit dig dit. Önskar dig lycka till med nytt boende.

  • gizmolina says:

   Vi flyttade till Luleå för att jag kommer härifrån, jag har hela min familj här, min dotter får gå i svensk skola + umgås mer med mormor / morfar och dessutom lära sig mitt språk och – här hade vi möjligheten att köpa ett fantastiskt hus centralt i stan. Simple as that!

   Kram! 🙂

 14. Marianne says:

  Spännande att läsa om fortsättningen!

  • gizmolina says:

   Det tycker jag också ! 🙂 för den här lägenheten öppnar upp nya möjligheter… !

   Önskar dig en riktigt fin vecka Marianne! Kram!

 15. Emma says:

  Spännande spännande!
  Hoppas du får fina dagar i Oslo! Och att ni landar mjukt både i själ, sinne och kroppsligt efter flighten. Lät ju hur flummigt som helst nu. Men menar att hoppas ni landar mjukt i sinnet om var ni ska bo. Även om något säger mig att planen inte är Oslo igen utan jobb dör dig? Time Will tell!

  Kram

  • Emma says:

   För dig såklart 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Emma! 🙂 Vi är inte på flyttefot nu men – då JIG´s företag nu skaffat en övernattninslägenhet så öppnar det upp nya möjligheter för oss och det känns riktigt spännande & bra!

   Önskar dig en magisk vecka! Kram!

 16. Pia says:

  Är så nyfiken om det är ett helt nytt och tillbaka flytt eller om det är ett extra som typ Thailand.

  • gizmolina says:

   Det är inte tillbaka flytt! 🙂 Men JIG´s företag har skaffat en övernattningslägenhet som öppnar upp för möjligheten att vi kan vara där lite oftare så ja, man kan säga att det nästan blir som med Thailand. Fast ändå inte.. för detta är ju inte vårt privata hem… Det känns hur som helst helt fantastiskt bra!

   Önskar dig en magisk vecka Pia! Kram! 🙂

 17. Katrin Lindenhall says:

  Spännande!!! Kan det vara Paris???. Det vore en stad för dig eller Rom,Milano eller Barcelona. Lycka till. Hälsningar Katrin

  • gizmolina says:

   Oh Paris… Rom, Milano eller Barcelona… ja de städerna hade jag nog älskat att bo i! Men, mitt hjärta klappar mest för Oslo och det är där vi nu kommer att ha en lägenhet och det känns bara helt fantastiskt. Jag är SÅ happy!!! 🙂

   Njut din kväll Katrin! Kram!

 18. Katrin Lindenhall says:

  Så fel!!! Klart det var Oslo. Njut av tiden och hoppas du hinner med allt fix. Katrin

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Ja, Oslo i mitt hjärta….! 🙂 Och ja, jag tok njöt men allt fix hann jag inte med men det gör ingenting för då måste jag ju tillbaka väldigt snart igen… ! 😉

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *