GETTING READY FOR TAKE OFF…!

Allmänt

Mina bästa bloggvänner! 

Här går det undan i svängarna idag eftersom jag har take off norrut senare i eftermiddag så jag tittar bara in för att önska dig en helt fantastisk tisdag mitt i packningskaoset. Jag passar på att ta med mig en hel del kläder som inte längre används (så tacksam över att jag har få checka in 4 kolli på 23 kg tack vare att jag är diamant) eftersom vi bor mindre här än där och på tal om det…

Planen är att jag snart ska styra upp att sälja Johannas urväxa kläder igen. Jag har redan en fast kund som hört av sig och vill köpa men om det är någon fler som är intresserad så kan ni gärna skicka mig ett DM på min instagram eller mejla mig på: annastina@gizmolina.com Förutom kläder så kommer jag även att sälja hennes begagnade cykel, skidor, skridskor och annat men då kräver det att köparen bor lokalt i Luleå och kan hämta själv. Återkommer i den saken där det är dags men tänker att det blir om någon vecka…!

 

Det har varit sååå härligt med alla ballonger här hemma senaste tiden… Nu ser det inte riktigt ut så här längre (Johanna fyllde år 21/8) men – måste tipsa dig om att placera en discokula i solstrålarna så att du får glitter i hela rummet. Ett life hack som förgyller dagen och makes me super happy !  (du hittar discokulor hos tex Dollar Store och Lagerhaus).

 

Nu fångar vi dagen och fyller den med härlig energi!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

30
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *