GETTING READY…!

Allmänt

 

Go´kväll mina kära bloggvänner! 

Ibland får ni mig att välja att ta avstånd från min egen blogg. Jag kan känna den negativ energin så fort som jag startar upp min Mac… brrr… ingen skön känsla… Men – vi kan välja hur vi har det efter hur vi tar det… och jag är i ett allt för bra flow om dagen för att låta mig dras ner eller påverkas.   Därför valde jag ett par dagars paus och nu är det bara KBK som gäller ! Och till alla er som strösslar peppande magisk feedback över mig: från hjärtat: Tusen Miljoner T.A.C.K. !!!

Och idag gör jag mig klar för take off för i morgon lyfter jag från Luleå. Första stopp på turen, efter ett flygbyte på Arlanda, blir Oslo och det ska bli så mysigt att träffa min älskade JIG igen. Ibland glömmer jag nästan bort att jag har en Mr. , så sällan ses vi, ha, ha.  Nejdå. Men – vi ses som sagt i morgon och sen reser vi vidare tillsammans om några dagar. Vi ska äntligen få besöka vår älskade världens bästa mest fantastiska Johanna Alexandra i England! Åhhh som jag LÄNGTAR !!! jag kommer att krama sönder henne för så här länge har vi a.l.d.r.i.g tidigare varit ifrån varandra. Hon lyfte från Oslo 4 september, så det blir typ 6 veckor sedan. 6 veckor! det är rekord sedan hon föddes för 17 år sedan.

 

Jag älskar älskar älskar dig Johanna och jag saknar dig så obeskrivligt mycket! ♥♥♥  (bilden är knipsad i Thailand, fotograf bästa Jonas

 

Nu måste jag fortsätta här. Har allt för mycket kvar att styra upp innan jag kan gå och lägga mig.

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på kvällen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

57
Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “GETTING READY…!”

 1. Lena says:

  Det är din blogg och du bestämmer. Dock har väl ingen ställt en elak fråga, några har undrat vad du jobbar med, att du sen väljer att inte svara är så klart upp till dig. Du svarar alltid när någon berömmer dig, blir lite konstig balans.

 2. CAM says:

  Så härligt att resa, var bar försiktiga när världen ser ut som den gör. Och att flera frågor om ditt jobb/är lite avundsjuka för att du kan vara hemmfru är väl inget att ta illa upp om? Det är ju högst normala frågor och kommentarer som fälls även irl.

 3. Cam says:

  Hoppsan, där kom viss min mejl med. Den är väl inte hemlig men vore ändå tacksam om du raderade den för andra än dig AS. Trevlig onsdag!

  • Linn says:

   Ble nesten rørt når jeg leste innlegget ditt Tenker det blir veeeeldig godt å se henne igjen snart ❤️ Men det må være spennende og lærerikt for både henne og dere at hun får oppleve å bo og gå på skole i England. Mvh Linn

 4. Cam says:

  Är du snäll och snarast tar bort min mejl? Måste blivit något fel? Den ska väl inte synas för alla.

  • Johanna says:

   Jag frågade om hur ditt jobb ser ut…pga att du skrev att du var på kontoret. Menade inte något ille och tycker det blir väldigt konstigt att du skriver A och inte B. Du skriver så stolt om din tid på SF och egen butik, och hintar om kontor, men frågar vi så blir du sårad och arg.

 5. Linda says:

  Johanna – Jag tror att det är JIG:s kontor som han använder när han är i Luleå.

  Förstår att du saknat Johanna, så roligt att ni får tid tillsammans hela lilla familjen i England 🙂

 6. Maria says:

  Tycker dte är lite tråkigt A-S när du skriver så. Vi är så många som hyllar dig och skriver bra vibbar och en enkelt fråga om jobb är väl inte dömmande?
  Vi för ju bara ett “samtal” med dig som man hade gjort med en vän.
  Hoppas resan går bra 🙂

 7. Anna says:

  Önskar er en fantastisk resa till England. Tack för allt du delar med dig utav!!

 8. Caroline says:

  Det som saknas är en dialog. Du hoppar över kommentarer som inte passar dig. Feedback kan ju vara av alla slag, och det blir tråkigt att följa och kommentera utan att få ett svar eller en kommentar tillbaka. Du har inget att skämmas över.

 9. Marit says:

  Och där kom det, att vi som ställer en fråga som inte A-S inte gillar eller inte vill svara på då strösslar vi negativitet över hela hennes dator. Jag förstår inte, vi alla får ju ta emot frågor i livet och väljer då att svara med sanning eller en lögn om man inte vill tala om hur det egentligen ligger till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *