GINA TRICOT A/W -14.

Allmänt

Filmen är från då jag ankom eventet som var på en vacker terrasse.

Plötsligt känns det så självklart och så kul att blogga rörliga bilder så jag kör på med det speciellt när responsen från er har varit så fantastisk! (tusen miljoner tack för all peppande feedback)  Den här gången testar jag att lägga upp en film från min instagram (om du inte redan följer mig där så heter jag : gizmolinas) + att jag filmade en snutt med min telefon också (preciiiiis då en motorcykel körde förbi och bråkade…) från gårdagens Gina Tricot event på den vackra restaurangen Sawan.

Det var a/w-14 som presenterades och ingen mindre än deras sjefsdesigner var influgen från Sverige för att presentera godbitarna och berätta om kommande trender.  Färger som är stora till hösten är rooooosa , eller pink! som hon valde att säga, mintgrönt (love it!) och vinrött också svart /vitt så klart… Jag såg massor av snygga plagg som jag fick lust på också bjöds vi på en underbar thai buffé och kall god dryck i glasen. Dj´n spelade passande lounge musik och jag fick riktigt trevligt sällskap av Marna (mer känd som Komikerfrue + att hon brukar fixa mina naglar, hon är grym på det!). Tyvärr kunde jag inte stanna så länge så det blev en blixtvisit på väg till AKS och jag kan inte fatta varför jag inte har bestökt denna Thai restaurang tidigare???  vi bodde ju t.o.m. granne med den i förra lägenheten… Crazy!

Höstens trender presenteras av Gina Tricot´s sjefsdesigner.

Ljudet är katastrof på denna men om du höjer volymen på datorn så hör du vad hon säger!

Det stod Gizmolina på hela detta stativ! och spana in den svart/vita väskan i hördet…påminner om den från By Malene Birger!

Ett par personliga favoriter som jag gärna trippar runt i till hösten.

Vi fick vackra orkidé armband som passade perfekt in i miljön. (älskar Thailand you know…).

P.i.n.k. ! Några höstrender att lägga på minnet: poncho, skjørt, stickade kappor….

Det bästa med att mingla med en annan bloggtjej är att vi är exakt lika upptagna av att knipsa bilder båda två. Ha, ha. Tack för en FAB stund vackra!!!

Älskade maten! den var så god att jag måste gå tillbaka och äta middag på den restaurangen väldigt snart!

Önskar jag hade haft tid att stanna kvar där längre för det blev speedfoto, speedätning & speeddrickning… 

Tänk så mååååånga gånger jag passerat denna vackra villa som är restaurang Sawan men aldrig varit in där, förren igår! Den ligger super nära där vi bor nu, går dit på 5 min, och det kommer som sagt i.n.t.e. att dröja länge till jag är där igen.  Ett nytt favorithak känns det som!  (har du varit där?).

Tusen t.a.c.k. för ett trevligt event Mildh Press & Gina Tricot! 🙂

Nu är det en annan dag och klockan tickar så fort att jag måste ta och logga av.

Fortsätt att n.j.u.t.a. den vackra sommardagen min fina bloggvän!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GINA TRICOT A/W -14.”

 1. Mirva says:

  Åååååh! Vad jag skulle vilja besöka dig en dag och vara med på ngn event. Hade varit helt fantastiskt kul !!!!

  • gizmolina says:

   Så söt du är Mirva. Ja, det är verkligen riktigt riktigt kul med event! Jag har tyvärr inte möjlighet att gå på allt jag blir bjuden på men ibland så…! och det är exakt lika kul varje gång! 🙂

   Happy fredag! Kram!

 2. Marianne says:

  Hvilke omgivelser for et event!!! Jeg skal faktisk på Sawan i morgen

  • Marianne says:

   Nei.. deler av kommentaren min forsvant. Gleder meg sånn til å spise der. Ha en fin kveld:-)

  • gizmolina says:

   Ja detta var verkligen en underbar location för eventet! 🙂 Och så fantastiskt kul att du ska dit i morgon! Jag måste som sagt också boka in en kväll där väldigt snart för den maten vill jag absolut äta mer av..!

   Önskar dig en en riktigt trevlig kväll på Sawan! & happy weekend! Klem!

 3. Mirva says:

  Jag började med att klicka hem den ljusljusrosa satinjackan som finns på webshopen (hos Gina) just nu…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *