Girlie lunch på “Sturehof”.

Allmänt


Jag och min kära vän i Sturegallerian i lördags.

Jag tröttnade ganska fort på att ligga i soffan för "Tique" var tyvärr ingen hit direkt, hittade faktiskt ingen som helst inspiration i det bladet så mitt dagens shoppingtips är: hoppa över att shoppa "Tique Catwalk" och lägg pengarna i spargrisen som det står "höstklädershopping" på istället 😉

Nu tillbaka till Stockholm:

I lördags hade jag den mysigaste, trevligaste och härligaste lunchen med min kära vän Camilla på ett av mina favorit ställen:  "Sturehof". Jag åt min favorit rätt (fisk & skaldjursgrytan) och det bästa av allt är att de har "Plopp" till dessert. Det borde alla restauranger ha för en liten Plopp är precis lagom dessertstorlek för mig.  


Bästa desserten! Dessa små Plopp finns tyvärr inte att köpa i Norge så jag brukar "bunkra upp" med sånna då jag är i Sverige . Gott är det och precis lagom.


Se Johannas "iver" över de paket hon fick av Camilla i tidig födelsedagspresent 🙂 Hon fick SÅ fina saker, en cd, Lotta på Bråkmakargatan pussel och en super söt "godnattsage" bok om en liten älva som nu läses varje kväll ihop med Felicity .

Tusen miljoner TACK underbara Camilla för de fina presenterna Johanna fick och för en fantastiskt trevlig lördagslunch. Du gav mig mer energi än du kan ana och jag är så glad över att jag har dig i mitt liv.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Girlie lunch på “Sturehof”.”

  1. Madelene says:

    Godmorgon.

    Klockan är nu 07.00 och jag sitter med en kopp kaffe och läser på din blogg skall väcka min prinssesa om en halvtimme,Då är det dags för anndra dagen på inskolningen och i dag skall hon vara själv mellan 09.00 till 12.00 sen får hon följa med míg till jobbet skall ha mötte.Regnet det bara öserner ute och man känner bara för att dra täcket över huvudet och sooova.Hoppas att du och din underbara dotter får en bra Tisdag.Många bamse kramar Madelene(Landvetter)

  2. Pethra says:

    hiihi vilken oslagbar min Johanna har, hon ser verkligen överväldigad ut :o)

    Hoppas ni får en härlig tisdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *