Girls-dinner-out !


Inne på vårt gästrum i kväll runt kl.22. Kvällens klänning kommer från hoss.

Phuket natt mot lördag kl.03.

I kväll har jag & Johanna haft en riktigt mysig girls-dinner-out! Vi hoppade in i en taxi och åkte över till Kata Beach och åt en god middag på restaurang Two Chefs. Jag fick nämligen plötsligt ett sug efter fläskfilét, bearnes-sås & potatisgratäng efter 3,5 veckor med Thai-mat. Och gud så GOTT det var !!   (Fast jag undrar vad magen säger? den fick nog en kött&potatis-chock 😉

Two Chefs är ett svenskägt & väldigt “turistigt” med svensk meny etc men strunt samma, jag blundade för det ikväll för deras mat är super och stället är ett av de bästa i området.


Jag har alltid med mig block & penna i handväskan så att Johanna kan teckna (ett tips!) och som ni ser somnade hjärtat i taxin på väg hem så jag fick bära upp både henne & H.K. 

Det är så bekvämt och enkelt att äta middag på vår resort på kvällarna då jag är här med Johanna men nu ska vi skärpa till oss och åka iväg ut fler kvällar för det kryllar av fina restauranger i området och de är bara en taxi-resa bort…

SwEeT dReAmS dArLiNgS! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 3 Comments

3 responses to “Girls-dinner-out !”

  1. Irene says:

    God Morgon till Er och God Natt till Mig 🙂

  2. Och så kostar det väl typ ingenting heller så man kan verkligen göra det varje, varje dag. Underbart. KRAM

  3. nina says:

    Hei.
    Two Chefs er såå bra, vi ble også litt lei av Thai mat etter en stund, og da var Two Chef vår redning. De er jo også så koselige de som jobber der. Det ser så deilig ut å være en lengre periode i Thailand, jeg følger ivrig med bloggen din hver dag. Kos dere masse videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *